Bærer du på gammelt sinne, skam, skyldfølelse, bitterhet, tristhet fra fortiden? Er du klar over hva det gjør med din psykiske og fysiske helse? Å tilgi handler ikke om at man rettferdiggjør det som har skjedd i fortiden, eller at vi eller andre “slipper unna” med det som skjedde. Det handler om å gi slipp på negativ energi fra fortiden som tapper deg og holder deg igjen i livet.

Hvorfor tror du det er så mange som sliter med lavt energinivå eller lever ett liv de ikke trives med? En av grunnene er at de ubevisst straffer seg selv og andre for noe som har skjedd. Til ingen nytte. Fortiden har skjedd.

Denne guided meditasjonen er setter igang en healing prosess med fokus på tilgivelse av seg selv, mor og far. Vi kan ha hatt en veldig god oppvekst med kjærlige og gode foreldre, men allikvel så vil vi oppleve ting i disse relasjonene som sitter igjen i systemet vårt. Dette vil hjelpe deg på din vei; Gi Slipp. Det er trygt.

For best effekt; lytt til denne lydfilen 3 ganger i uken (eller mer) i 4 uker.

 

Kenneth Soares

Alt jeg deler er med en intensjon om å spre kunnskap og kjærlighet som skaper positive forandringer, bevisstgjøringer og inspirerer deg til å ta 100% ansvar for din fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle helse. Slik at du kan leve i harmoni med deg selv, andre mennesker og naturen. Fullt bevisst på din skaperkraft.

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *