Det er rart hvordan en serie hendelser som virker som “tilfeldigheter” ikke er tilfeldig. Er ting tilfeldig noen gang? I desember 2012 kommer det en ung jente innom Helsehuset hvor jeg jobber, og spør om det  er noen som kan hjelpe henne med noe. “Tilfeldigvis” var jeg i resepsjonen akkurat da. Hun ønsket å kjøpe ett gavekort for 1 time med stressmestring til sin søster. Jeg husker jeg tenkte hvor omtenksomt det var å gi en sånn gave. Hun begynte å fortelle litt om sin søster og jeg kunne både se og høre på at det var viktig for henne at søsteren hennes fikk denne gaven. Kom hun til å bruke gavekortet? Det var en helt annen sak…

I april 2013 var det en ung dame som “tilfeldigvis” tok kontakt med meg og sa hun hadde ett gavekort hun trengte å bruke. Når vi traff hverandre så begynte vi å “rydde” opp i ryggsekken hvor hun hadde puttet ting som skapte dette stresset. Stress var bare symptomet. Vi traff hverandre totalt 5 ganger og for hver gang strålte hun bokstavelig talt mer og mer. Noen måneder etter får jeg denne mailen:

 

Hei Kenneth

Det startet som en gave der jeg skulle lære stresse ned, men resulterte i å følge drømmen og stige ut av komforsonen min.

Jeg vil takke deg for at du lærte meg metoder for å akseptere meg selv og at lykke finnes utenfor komforsonen min. At det å pushe grenser skaper nye muligheter du ikke aner fantes.

Før jeg startet behandling hos deg var jeg fanget i min egen usikkerhet og frykt for å være alene. Jeg hadde utrettet mye i mine 26 år, men som regel alltid innenfor min egen komforsone.

Etter behandlingen steg jeg ut av min egen komforsone og flyttet til Florida for å ta min personlig trener utdannelse. Ja, jeg var ensom frem til Sola flyplass, så traff jeg ei fantastisk jente. Vi har faktisk blitt utrolig nære venniner og deler rom her nede. Sammen har vi bil med de jentene jeg var lærer for og sammen har vi det utrolig kjekt.

Endelig har jeg akseptert meg selv for den jeg er. Du hadde rett. Når jeg endelig tillater meg selv å være glad i meg selv vil jeg tiltrekke meg andre fantastiske mennesker som løfter meg opp og gir meg masse positiv energi. Dette gjør at jeg endelig kan utvikle meg til å bli et enda bedre og lykkeligere menneske.

– Cecilie

__________

Slike tilbakemeldinger er en påminnelse om at jobben jeg har er den beste jobben jeg kunne bedt om! Jeg ønsker deg alt det beste og Lykke til videre med å følge drømmen din Cecilie!  🙂

 

 

Kenneth Soares

Alt jeg deler er med en intensjon om å spre kunnskap og kjærlighet som skaper positive forandringer, bevisstgjøringer og inspirerer deg til å ta 100% ansvar for din fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle helse. Slik at du kan leve i harmoni med deg selv, andre mennesker og naturen. Fullt bevisst på din skaperkraft.

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *