En dag på kontoret fikk jeg besøk av en mann i 40 årene som vi kaller for Espen. Han Espen hadde ett umettelig søtsug som han ville bli kvitt. Han måtte ha skjokolade hver dag. I løpet av de 10 første minuttene vi pratet sammen registrerte jeg at han nevnte setningen “det kan jo være siste gang jeg får spist den skjokoladen”. Så jeg spurte “hva spesifikt mener du med det?” Og han svarte meg raskt “tenk hvis jeg plutselig dør. Man vet aldri”. Det var jo helt riktig det, man vet aldri. Allikevel var det noe her som ikke stemte. Den frykten kom ikke ut ifra løse luften, den måtte komme fra en eller flere hendelser i livet til Espen, tenkte jeg. Jeg fulgte min intuisjonen.

Jeg stilte ett par spørsmål for å komme lenger inn i kjernen…Det kom frem at når han var 9 år gammel, døde bestemoren brått. Bestemoren til Espen pleide å komme på besøk oh hun hadde alltid med seg sjokolade. Dette var storkos for Espen og han gledet seg til hver gang bestemor kom på besøk.
Så en dag fikk Espen beskjed om at bestemor var død. Hun sovnet stille inn i sin egen seng. Det var ett sjokk for Espen! Vi brukte EFT på sorgen og sjokket som Espen ikke hadde fått ut. Har lyst å legge til at Espen trodde han var ferdig med sorgen, og at det ikke var noe der lenger. Vi ble enige om å ta en sjekk allikevel, kunne det være noe igjen(?), og det var det!

 

Etter timen var ferdig var det ingen sorg eller ubehag igjen. Han følte seg lettet. Når vi traff hverandre igjen etter 10 dager ga jeg han favorittskjokoladen hans, og sa; “Espen, husk at det kan være siste gang du får spist denne skjokoladen”. Han lyste opp, “ det har jeg ikke tenkt på eller sagt siden jeg var her sist!”. Han var ikke klar over dette selv før jeg minte han på det. Å ikke hadde han behov for skjokolade heller lenger! Jeg kunne ikke vite 100% sikkert at minnet vi jobbet med hang sammen med søtsuget, men jeg hadde en veldig sterk følelse av at vi var på rett spor. Og det var vi!

Der har du kraften av å jobbe med spesifikke minner som vi bærer på i vår bagasjen. Minner kan påvirke oss på måter som er ulogiske. Følelser er ikke logiske, de er styrt av det ubevisste sinn. Med verktøy som hypnoterapi, EFT og NLP kan det gå overraskende raskt å gi slipp problemer. En av mine sterkeste sider er å komme inn i kjernen av ett problem. Når vi er i kjernen kan vi røske opp ugresset fra roten, sånn at det ikke vokser ut igjen.

 

Kenneth Soares

Alt jeg deler er med en intensjon om å spre kunnskap og kjærlighet som skaper positive forandringer, bevisstgjøringer og inspirerer deg til å ta 100% ansvar for din fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle helse. Slik at du kan leve i harmoni med deg selv, andre mennesker og naturen. Fullt bevisst på din skaperkraft.

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *