Vår livserfaring er basert på hva vi har fokusert på i livet vårt. Følgene spørsmål er designet for å få deg til å oppleve mer glede, begeistring, stolthet, takknemlighet, lykke, tilstedeværelse og kjærlighet hver dag. Kvalitets spørsmål = kvalitets liv! De hjelper deg å rette fokuset mot positive og styrkende tanker som skaper en positiv og styrkene energi.

Denne øvelsen gjøres hver dag for å virkelig gi effekt. En 90 åring som lever sunn, rask og frisk som en 50 åring – har ikke startet å leve sunt når hun er 89år. Hun har sannsynligvis tatt ansvar for sin egen helse mange mange år før det…

Jeg bruker dette i mitt morningritual (hvis du mener alvor om å ha det godt i livet så har du morning ritual for å starte dagen din på ditt beste.) Jeg anbefaler deg også å starte dagen din med disse. Hvis ikke, gjør de på slutten av dagen. Finn 2-3 svar til hvert spørsmål. Kjenn etter og lev deg inn i det. Hent frem begeistringen i deg.

Hvis du sliter med å finne svar – legg til ordet “kunne”. Eksempel: “Hva kunne jeg vært takknemlig for i livet mitt nå? Hva kunne jeg vært glad for i livet mitt nå?”

1. Hva er jeg glad for i livet mitt nå? Hva er det med det som gjør meg glad? Hvordan får det meg til å føle meg?

2. Hva er jeg begeistret for i livet mitt nå? Hva er det med det som gjør meg begeistret? Hvordan får det meg til å føle meg?

3. Hva er jeg stolt av i livet mitt nå? Hva er det med det som gjør meg stolt? Hvordan får det meg til å føle meg?

4. Hva er jeg takknemlig for i livet mitt nå? Hva er det med det som gjør meg begeistret? Hvordan får det meg til å føle meg?

Man har lært å pusse tennene for å unngå konsekvensen av å ikke gjøre det og for å oppnå fordelene ved å gjøre det. Det gjøres hver dag fordi det er en nødvendighet for å opprettholde tannhelsen. Hvordan hadde livskvaliteten vår vært om vi gjorde vår mentale og emosjonelle helse like viktig som tennene? Hva om du gjorde denne øvelsen nå med en eneste gang istedenfor å utsette…Nå er alltid en veldig god tid å få det gjort.

 

Kenneth Soares

Alt jeg deler er med en intensjon om å spre kunnskap og kjærlighet som skaper positive forandringer, bevisstgjøringer og inspirerer deg til å ta 100% ansvar for din fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle helse. Slik at du kan leve i harmoni med deg selv, andre mennesker og naturen. Fullt bevisst på din skaperkraft.

View all posts

13 comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *