Referanser

Ett av målene til SuperPotensial Akademiet er å levere mer enn hva du som kursdeltaker forventer. Dette viser igjen på tilbakemeldingene vi får fra våre super fornøyde kursister. Vi går det ekstra steget. Vi lever av å overlevere. Skroll ned å les mer om hva våre tidligere kursdeltakere sier.

 

 

NLP Practitioner Coach

 

Dette kurset var fantastisk!! Jeg har lært så utrolig mye om både meg selv og om ting jeg kan bruke til å hjelpe andre. Faktisk har jeg kommet til den konklusjonen at det valget i å ta dette kurset deler førsteplassen(!) på lista mi over de viktigste/nyttigste/beste tingene jeg har gjort for meg selv i hele mitt liv…så det er ganske stort!! Anbefales på det varmeste!!!!!

– Karen – NLP practitioner

____________

 

Fy flate for ett fantastisk kurs! Kunne aldri tenkt meg å tatt dette kurset noe annet sted enn hos SuperPotensial Akademiet!

– Egil – NLP practitioner

____________

 

Jeg har tidligere tatt EFT kurs hos SuperPotensial Akademiet. I den anledning skulle jeg ta NLP kurset for dette ville gi meg mer kunnskap om hvordan jeg skulle oppnå god kontakt med klientene. Og dermed oppnå bedre resultater. Men dette kurset ga meg så mye mer! Kurset satt i gang en indre prosess hvor jeg fikk svar på store valg i livet og mot til å gå ut av min komfort sone og gå videre i livet på rett vei.

– Veronica – NLP practitioner

____________

 

Jeg synes NLP practitioner kurset var utrolig lærerikt og kjekt på samme tid. Kursinstruktør er ekstremt dyktig, motiverende og inspirerende!

– Alexander – NLP practitioner

____________

 

«Jeg synes kurset har vært kanonbra! Ett seriøst kurs! Jeg var veldig spent på hva jeg gikk til da jeg meldte meg på. Kurset ble mer enn forventet! Kursinstruktør underviser med innlevelse og følelser, og han bryr seg om kursdeltakerne og deres fremgang.»

– Karen – NLP practitoner

____________

 

Jeg synes kurset var litt av en opplevelse. Alle mennesker skulle hatt denne NLP utdanningen. Jeg likte godt at jeg kunne dele av meg selv og fremdeles bli forstått. Det er som en del av meg har blitt født på ny.

– Natali  – NLP practitioner

____________

 

Dette var utrolig lærerikt og kjekt. Jeg fikk “face” meg selv på godt og vondt. Utrolig og bli kjent med mange nye kjekke mennesker. Kenneth er en fantastisk kursholder, han formidler virkelig fra hjerte, og han har stor respekt for alle mennesker.

– Rita  – NLP practitioner

____________

 

Dette var ett livsforvandlene kurs for meg! Da jeg meldte meg på NLP kurs hadde jeg ingen anelse på hvilken personlig reise jeg startet på. Kurset har gitt meg livsforvandlende verktøy for meg personlig og det beste av alt, til å hjelpe andre. Livsforvandlene! Dette blir nok ikke det siste kurset jeg tar på SuperPotensial Akademiet. Kenneth Soares brenner for NLP og formidler fra hjertet. Anbefaler kurset på det sterkeste.

– Grete – NLP practitioner

____________

 

 

EFT Nivå 1

 

“Dette kurset er utrolig bra! Jeg anbefaler EFT til alle som ønsker å bli bedre kjent med seg selv og utnytte hele potensialet sitt!”

– Steffen Kultorp
 – EFT Nivå 1

____________

 

“Kenneth er en meget dyktig kursinstruktør med tyngde og kraft i faget sitt.”

– Anonym – EFT Nivå 1

____________

 

“Kenneth er en helt fenomenal kursinstruktør og en fantastisk person. Han har en positiv og tydelig måte å formidle EFT på, sånn at vi får troen på oss selv og vår evne til å bruke EFT.”

– Anonym – EFT Nivå 1

____________

 

“Kurset var meget spennende, informativt og nyttig. Jeg er overbevist om at alle vil få nytte av EFT.”

– Gro Iren Hetland – EFT Nivå 1

____________

 

“Veldig Bra kurs! Gleder meg til å bruke det i hverdagen. Kjenner godt at dette har gjort noe med meg.”

– Wenche Gilje – EFT Nivå 1

____________

 

“Bra opplegg! Dyktig lærer! Overraskende resultater!”

– Nina Salte – EFT Nivå 1

____________

 

Veldig inspirerende! Kenneth formidler med humor og glede på en måte som er veldig enkelt å forstå.

– Mari – EFT Nivå 1

___________

Veldig givende og nyttig kurs. Bruker EFT daglig når jeg støter på hindringer hos meg selv. EFT har en enorm POSITIV effekt! Jeg er overbevist!

– Kjersti

___________

Dette er ett verktøy som gir meg kontrollen og en følelse av ro i situasjoner der jeg før lot følelsene ta overhånd.

– Jane

___________

 

Meget bra kurs! Kan anbefales på det varmeste. EFT er ett fantastisk verktøy som kan anvendes på seg selv, familie og venner. Utrolig virksomt! – Anne

___________

Takk for ett FANTASTISK motiverende kurs! Jeg er veldig glad jeg ble anbefalt kurset ditt, og gleder meg til å bruke verktøyet fremover!

– Inger

___________

 

 

EFT Terapeut – Full utdanning

For meg så var det en personlig reise som gjorde at jeg fant meg selv igjen. Alt har blitt bedre etter dette kurset både på jobb og privat. Jeg har harmoni i livet mitt nå.

– Eirik Normann Kollar

___________

 

Fantastisk lærerikt, mye bevisstgjøring med en fantastisk dyktig og inspirerende kursinstruktør.

– Norunn Anda

___________

 

Jeg har fått mer troen på meg selv og har lært hvordan jeg kan slippe taket på negative tanker og hendelser i livet mitt. EFT kan brukes på ALT!

– Kirsten Gjesdal

___________

 

Alt har vært super lærerikt.  Jeg har lært å effektivt håndtere negative følelser på meg selv og andre. Jeg har fått en sterk tro på meg selv, jeg har mer forståelse og mye mer å gi. EFT har gjort meg til en sterkere og bedre person.

– Alexander

___________

 

Det beste med dette kurset var å få lov til lære meg dette fantastiske verktøyet og samtidig bli kjent med mange flotte mennesker. EFT er ett kraftfullt verktøy som kan brukes på alt! Kenneth er inspirerende, kunnskapsrik og kraftfull. Han er oppriktig stolt av det han lærer fra seg, og har en ro og harmoni i det han gjør.

– Nina

___________

 

Det var utrolig kjekt å bli kjent med så mange kjekke folk. Jeg ble også kjent med meg selv på godt og vondt. Kenneth er engasjert lærer som virkelig elsker det han holder på med, og man merker at han gjør alt fra hjerte.

– Anonym

___________

 

Hele opplegget var bra! Balansen mellom teori og praksis, og tilbakemeldingene underveis. Alt ble forklart på en lett forståelig måte. En 10ér!

– Jane

___________

 

Det beste for meg har vært: alt jeg har fått lære og oppleve, ny innsikt, personlig utvikling, nye venner, mestringsfølelsen og mer tro på meg selv.

– Anonym

___________

 

EFT har garantert endret hele livet mitt til det positive! Tørr ikke tenke på hvor jeg hadde vært i dag uten EFT.

– Anonym

___________

 

shutterstock_164262947