En time på mitt kontor…

Marthe hadde siden hun fikk barn for mange år siden hatt allergiske reaksjoner når hun kom i kontakt med paprika. Fikk hun noe som helst paprika i maten på noen som helst måte så fikk hun store fysiologiske reaksjoner. Vår underbevisshet husker hvor roten til problemet kommer fra, og det finnes flere teknikker for å få svar fra det ubevisste. Vår bevisste korttidshukommelse er meget begrenset, mens vårt ubevisste husker alt. Absolutt alt! Når jeg spurte Marthe sin kropp og ubevisste sinn om hvor roten til denne allergien kom fra svarer det at allergien kommer i fra hennes liv i hennes mors mage. Ja vi føler og sanser når vi er i magen til mor…mye mer enn hva vi tror. Vi registrerer energien av det som skjer.

Jeg guider Marthe tilbake i tid gjennom hennes tidslinje inn i rotårsaken til allergien…Hun er 8 uker gammel…Moren sitter rundt middagsbordet med resten av familien sin…Plutselig setter hun en paprikabit fast i halsen! Hun får sjokk! Det sjokket, panikken og dødsangsten sanser Marthe inni magen til mor.
Vi kan “kopiere følelser fra våre foreldre, spesielt mor. Hun forklarer at det er som om hun er i rommet dette skjer i hvor hun ser og føler alt som skjer (vårt ubevisste sinn lagrer og husker på ett mye dypere nivå enn vi tror). Faren til hennes mor reiser seg rolig opp, går bak moren med hendene rundt mellomgulvet og klemmer til, helt til paprikabiten fyker ut av munnen til moren.

Nå i stolen på mitt kontor over 40 år etter denne hendelsen gikk Marthe igjennom prosessen med å gi slipp på dødsangsten som hennes mor hadde opplevd og som også kroppen til Marthe hadde husket i alle disse årene.

Når vi opplever traume uansett når det er, lagres denne traumen i vårt ubevisste sinn, cellene og vårt energisystem (vår aura). Som oftes skjer det ikke at vi bare forløser traumer der og da. Ved at Marthe fikk tilgang til følelsene i denne hendelsen fikk kroppen hennes blir ferdig. Det er det som skjer med både hypnoterapi, regresjon og EFT, vi går inn til roten av problemet, lar kroppen huske det på ett dypt nivå for å gi slipp og bli ferdig.

Nå ca 3 uker etter denne sesjonen får jeg denne meldingen av Marthe:

Hei Kenneth 🙂 då spise eg paprika på skjevå for første gang på over femten år 🙂 

Jeg spurte henne hvordan det gikk etterpå. “Jeg fikk litt vondt i magen men ikke i nærheten av reaksjonene jeg fikk før. Min datter sa til meg at “det sitter bare i hodet.”

Datteren hennes har nok rett. Kroppen til Marthe har gitt slipp på allergien, men i hennes tanker og overbevisninger så henger det litt frykt igjen, og denne frykten skaper den fysiologiske reaksjonen i magen. Hun er fri allergien! Er det ikke fascinerende hvordan vi mennesker fungerer?

 

Kenneth Soares

Alt jeg deler er med en intensjon om å spre kunnskap og kjærlighet som skaper positive forandringer, bevisstgjøringer og inspirerer deg til å ta 100% ansvar for din fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle helse. Slik at du kan leve i harmoni med deg selv, andre mennesker og naturen. Fullt bevisst på din skaperkraft.

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *