Monica Unhammer

FB_IMG_1515496195020Monica er en erfaren terapeut og coach, med en genuin omsorg for sine medmennesker. Hun har en helt unik evne til å få andre mennesker til å føle seg sett, hørt og forstått – på den måten kan endringer skje trygt og naturlig. Hennes tilstedeværelse, seriøsitet og dyktighet merkes!

Monica tilbyr følgende behandlinger:
– Hypnoterapi – Regresjon – EFT – FLP – NLP – Coaching

Kontakt Monica: Tlf 990 28 682 / e-post: Monica@SuperPotensial.no

Tilbakemeldinger fra tidligere klienter:

Etter en periode med sykemelding på grunn av utbrenthet og samlivsbrudd kom jeg til Monica med et behov for å rydde opp i hodet mitt, få mer energi og lavere stressnivå. Hadde stort utbytte allerede første time. Jeg hadde en opplevelse av at et rullegardin ble dratt opp og jeg klarte å se meg selv og mine omgivelser tydeligere. Prosessen videre krevde jobbing av meg, men med Monica på mitt lag hadde jeg progresjon uke etter uke. Monica er veldig erfaren, og har mange verktøy i tilgjengelig i «boksen» sin. Jeg har gjennom de siste månedene blitt glad i meg selv (noe jeg ikke visste at jeg ikke var), får høyere selvtillit, mer mestringsfølelse og mer glede. Anbefaler Monica på det sterkeste uansett hva du sliter med.

– Ellen, økonomisjef og mor

***

Jeg kom til Monica uten å ha prøvd tankefelt terapi, men hadde mange gode erfaringer med healing og annen alternativ terapi. Jeg kom fordi jeg hadde gått 7 år til psykiater for å få hjelp til ulike ting, men det meste stammet fra det faktum at jeg hadde blitt utsatt for  et seksuelt overgrep i en alder av 9 år. Etter alle disse årene med «skolemedisin» visste hodet mitt at jeg hadde en verdi, men kroppen og hjertet klarte ikke å ta dette inn over seg. Jeg vet at dette gjerne høres utrolig ut, men allerede første timen min hos Monica klarte vi å løse dette. For første gang i mitt liv, var hjertet og kroppen med på det hodet visste. For første gang i mitt liv var jeg i balanse igjen!

Jeg gikk der i fra med en klar følelse av å være verdifull, og jeg kan se meg i speilet og kjenne med hver en celle i kroppen min, at jeg elsker meg selv, og at jeg er verdt å elske. I de påfølgende timene fulgte vi opp dette, og fikk løst opp i flere andre utfordringer jeg slet med som var ringvirkninger av overgrepet.

Som følge av det, går jeg nå en fremtid i møte, hvor overgrepet og dets konsekvenser ikke lengre «sitter fast i kroppen» Overgriper og overgrepet er herved løst fra min kropp, jeg eier den igjen. Dette er en mektig følelse, som jeg unner alle som har vært gjennom det samme som meg å få oppleve.

– Marianne Hansen

***

Jeg tok kontakt med Monica etter at jeg hadde vært sykemeldt i 9 mnd. Jeg ble sykemeld pga samlivsbrudd som også ble utløyst i angst. Jeg hadde Problemer med og komme meg på jobb, være sosial sammen med venner, gjøre dagligdags oppgaver som trening, lage mat, osv. 

Vi pratet rundt mine utfordringer, og jeg ble bevist på mine tanker og mine sannheter på ulike situasjoner. Jeg har over 1,5 år gått i terapi til psykiater uten hell. 

Det som har hjulpet meg er at Monica har sett meg som menneske og ikke meg som  en angst diagnose, hun hjalp meg til og se meg selv utenfra og samtidig roset meg for de positive tingene som jeg gjorde. Og ikke minst jeg ble bevisst på hvordan jeg pratet til meg selv om meg selv. 

Til slutt, Monica er ei dame som er utrolig varm og helhjertet i det hun gjør med og hjelpe deg og meg til og få det bedre. 

Absolutt til og anbefale.

Kvinne 34 år, sykepleier

***

Monica er en utrolig dyktig terapeut. Hun er omsorgsfull og veldig god til å forstå hvordan en har det og hva en kjenner og føler på. Hun jobber intuitivt og vet hvordan hun skal gå frem for å få hjelpe på best mulig måte. Jeg oppsøkte Monica på grunn av angst og jeg merket store forbedringer på veldig kort tid.

Mann, 20 år

***

“Jeg fikk anbefalt å kontakte Monica av en kollega. Vår sønn på 7 år hadde vansker med å falle til ro. Redd for bilder/videoer han har sett som kan virke skremmende.

Etter en time hos Monica med EFT behandling og samtale med vår sønn gikk det ikke lang tid før redselen var borte. Hun benyttet en bamse som inngang til å snakke om følelser, det hjalp på å komme i gang. Monica oppleves som en hjelper med et stort hjerte, trygghet, en ro og genuint ønske om å gjøre dine utfordringer mindre. Min sønn snakker om henne enda, omtalt som “damen som brydde seg om meg og ville hjelpe meg med å ha det bedre”. 

Kvinne, veileder 39 år 

***

“Monica Unhammer-Krisitansen er en fantastisk herlig person og terapaut.

Jeg har den gleden av å ha vært hos henne 2 ganger og resultatet er fantastisk.

Første gang satt jeg bare å pratet om mine utfordringer og Monica visste med en gang hvilket av de som var viktigste å jobbe med. Det var en mye lettere person som kom hjem den dagen.

2 gang var en traume jeg hadde som 6 åring (aldri tenkt på hva dette har gjort med meg og hvorfor jeg ikke likte rødt) Det var fantastisk hvordan Monica fikk løst opp denne traumen i løpet av timen jeg var der. Nå kjøper jeg røde klær og mer farger.

Jeg vil anbefale Monica på det sterkeste. Hun er hjertevarm, ser deg som den person du er, forteller med godhet den sannhet du sier til deg selv.

Fra hjerte Anne Roaldsen

***

Jeg oppsøkte Monica da min mann hadde vanskeligheter med å sjå lyst på livet, og vi klarte ikke komme oss igjennom dette. Skilsmisse stod nesten ved døren. Men hun fikk oss gjennom stormen. Hun såg oss begge, og veiledet. Vi er så takknemlig for hennes direkthet, hennes varmhet, godhet, hennes evne til å lytte men og å korrigere. Hun gav oss ein gave til fremtiden. Et verktøy som har blitt ein del av livet og ekteskapet vårt. Er så takknemlig for alt hun har gjort å lært oss. 

Maren 31 år

***

“Etter å ha gått igjennom noen harde år i jobbsammenheng og 2 år sykemelding, og så ingen vei videre, var jeg i kontakt med Monica.

Da jeg følte at jeg hadde prøvd alt, bestemte jeg meg for å teste ut en time hos Monica. 

Og det var bare helt magisk! 

Hun fikk meg til å tenke på en helt annen måte enn den negative  tankegangen jeg hadde satt meg selv i! Etter en time hos henne, så jeg ting med en klarhet og nytt syn på alt jeg hadde gått igjennom, og klarte å tenke med et nytt sinn!

Jeg som “satt så fast” ble overasket over meg selv og hvilken destruktiv måte jeg skjønte jeg hadde over meg selv.

Monica er et utrolig varmt og omsorgsfullt menneske som det virkelig stråler av godhet rundt. Monica er en utrolig dyktig terapeut som jeg på det sterkeste anbefaler! For når du tror at alt håp er ute, viser Monica deg at det virkelig er så utrolig mye igjen i deg.

Jeg fikk et nytt berikende liv og ny livsglede igjen, og ville ikke vært foruten!!”

-Anette, 43 år/offshorearbeide

***