Kenneth Soares

KennethforminsketKenneth har spesialisert seg på hvordan våre tanker og tidligere hendelser i livet påvirker hjernen og kroppen, og han bruker spennende og virkningsfulle teknikker til å hjelpe mennesker å gjøre viktige endringer i livet sitt. Han driver også skolen: SuperPotensial Akademiet som har sertfiseringskurs i Hypnoterapi & Regresjon, EFT og FLP.

 

 

VIKTIG INFO: Kenneth tar ikke for tiden imot nye klienter. Han har personlig lært opp og sertifisert en svært dyktig terapeut / coach som hjelper deg med det du trenger. For bestilling av time ring Monica Unhammer-Kristiansen på tlf 990 28 682 eller e-post Monica@SuperPotensial.no.

SuperPotensial sin visjon er å gjøre en positiv forskjell. Vi er opptatt av at mennesker føler seg sett og hørt. Mennesker trenger å bli sett og hørt mer. Vi vil respektere deg for det menneske du er. Vi vil møte deg der du er, og vi vil gjøre vårt absolutt beste for at du når målet ditt. Og vi velger den raskeste veien til det målet! Vår intuitive tilnærming kombinert med kunnskap og erfaringer, gir oss stor trygghet i jobben vi gjør. 

 

_______________________________________________________________

 

Referanser:

 

Erling Skagseth – Alternativet AS

Jeg opplever Kenneth Soares som en svært seriøs og dyktig terapeut og Coach. Han har en høy etisk standard, et stort målfokus slik at de gruppene han coacher og enkeltindividene han jobber med når sine mål og utvikler seg i den retningen de ønsker.

Mvh Instruktør og Coach Erling Skagseth, Alternativet AS

_______________________________________________________________

 

Rachel Wilmann – Hjerteakademiet

Kenneth er en utrolig dyktig hypnoterapeut. Jeg oppfatter han som rolig og seriøs. Han spiller på lag med klientene sine. Kenneth er oppriktig interessert i hvordan han kan få det beste resultatet for klientene sine, og derfor oppfatter jeg det slik at Kenneth er en av de som virkelig KAN fagfeltet sitt. Han er i tillegg nyskjerrig og vitebegjerlig, noe jeg tror gjør han til den dyktige terapeuten han har blitt. Jeg anbefaler virkelig Kenneth på det varmeste!

Vennlig og varm hilsen fra Rachel Wilmann, Hjerteakademiet.

_______________________________________________________________

 

Chris Grew Hypnose – Coaching – Undervisning

Kenneth er en dygtig underviser, der fanger sit publikum, på sin helt egen måde. Desuden er han en dygtig og erfaren terapeut. Kenneth får mine varmeste anbefalinger!

Mange hilsner,
Chris Grew

_______________________________________________________________