Britt Mari Soares

Bilde tatt 07.02.2012 kl. 13.49Britt Mari er utdannet og sertifisert Klarsynt Medium. For henne er det en ære å hjelpe mennesker å få det bedre i livet sitt. Hun jobber fra hjertet og er der for menneskene hun jobber med og respekterer deg uansett hvor du er i livet.

Alle Clairvoyance og Medium konsultasjoner kan gjøres via telefon eller person til person og varer ca 60 min.

For å booke en Reading ring tlf 950 20 454 eller send e-post til brittmari@SuperPotensial.no

 

Britt Mari kan hjelpe deg med å få svar på spørsmål om blant annet:

  • Dine tidligere liv
  • Helse
  • Forhold
  • Kontakt med avdøde
  • Veiskille i livet
  • Jobb
  • Hvor den frykten, tristheten, sinne eller andre følelser kommer fra
  • Gjentagende utfordringer/mønster i livet ditt

 

For mer informasjon om hva Britt Mari kan hjelpe deg med, trykk på linkene under:

Clairvoyance – Formidling av informasjon, råd og veiledning fra den åndelige verden

Medium – Mediumskap er å ha kontakt/kommunisere med avdøde

Dyrekommunikasjon –  Ønsker du å vite hva ditt kjæledyr har å fortelle om sitt liv sammen med deg?

 

______________________________________________________________

 

Referanser:

Britt Mari, du gjorde en sykt bra jobb og alt du sa stemte!! Du fikk inn mor min og det var en fantastisk opplevelse og det har hjulpet meg mye i ettertid!! Merker energien hennes og føler en kjempe nærhet av mamma! Å du fikk opp også manns energien som er igjen i huset her. Du prøvde å få han litt på avstand ifra meg, og det klarte du! Alt har vært mye roligere her hjemme!! Igjen tusen takk! Ville ikke vært foruten den  readingen jeg fikk av deg. Anbefales på det sterkeste! Du er kjempedyktig og vet hva du gjør!

– Lovise Thue

______________

Britt Mari fikk meg lett til å slappe av med hennes rolige måte å være på. Det var jo en rar setting for en som meg, som aldri hadde prøvd dette før. Men det føltes aldri rart eller ubehagelig. Du fikk raskt kontakt med min farmor som døde i fjor høst. Savnet og sorgen etter henne var og er stort. Du beskrev henne på punkt og prikke både med utseende og lukt samt hvordan hun bodde og hadde det hjemme i huset sitt! Jeg har hatt stort utbytte av  readingen og det har på mange måter hjulpet meg i en sorg og bearbeidingsprosess. Jeg kan trøste meg med gode minner og vite at farmor fortsatt er med meg, jeg kan bare ikke se henne. En helt ubeskrivelig god følelse!!!

– Maiken

_____________

Denne timen med Britt Mari Soares ville eg aldri vært foruten! Hun er ærlig, hjelpsom, troverdig og snakker fra hjertet. Hun hjalp meg med å tro bare enda mer på denne type veiledning. Har vært borti forskjellige innen samme kategori og langt fra alle har truffet blink som hun her! Til og med små detaljer som en trodde det ikke var mulig for ‘ukjente’ å vite fikk hun frem! Tusen takk!! En opplevelse som kommer til å forbli i mitt hjerta for alltid.

– Hanne

_____________

Jeg opplevde readingen med deg som en fin opplevelse. Likte måten du gjorde det på. Du fikk opp bilder som jeg kunne kjenne meg igjen i. Etter denne readingen stoler jeg mer på at de valgene jeg tar er det riktige for meg, og at jeg skal fortsette selv om jeg møter på noen motbakker. Det du fikk opp av mine tidligere liv stemte veldig godt med hvordan jeg har hatt det og har det i dette livet. Jeg har fått mer forståelse for mine erfaringer på godt og vondt i mitt liv. Så tusen takk!

– Connie

________________

Du Britt Mari møtte meg på en utrolig rolig og fin måte, og jeg har hatt stort utbytte av readingen din. Du traff spiker på hodet med det meste, og det har gjort det mye lettere for meg og ta tak i ting i livet mitt nå, ting som jeg før ikke forsto hvorfor. Så en stor stor takk til deg. Jeg anbefaler deg til mine venner på det sterkeste!

– Mette

______________

Jeg opplevde Readingen som veldig positiv. Britt Mari er rolig og behagelig og hun traff utrolig godt på mange ting. Jeg fikk meg en skikkelig tankevekker i livet mitt.

– Norunn

_________________

Var bare helt utrolig å få snakke med deg Britt Mari, jeg har aldri opplevd noe lignende. Var nesten skremmende å høre hvor rett du hadde i alt du sa og hvor mye som stemte. Du er veldig dyktig i det du gjør og du har uten tvil valgt det rette yrke. Jeg er svært takknemlig for Readingen jeg fikk av deg. Du er ett godt medmenneske Britt Mari, det var en stor opplevelse å få bli kjent med deg.

– Siv

_________________