Om Oss

SuperPotensial sin visjon er å gjøre en positiv forskjell. Vi er opptatt av at mennesker føler seg sett og hørt. Mennesker trenger å bli sett og hørt mer. Vi vil respektere deg for det menneske du er. Vi vil møte deg der du er, og vi vil gjøre vårt absolutt beste for at du når målet ditt. Og vi velger den raskeste veien til det målet! Vår intuitive tilnærming kombinert med kunnskap og erfaring, gir oss stor trygghet i jobben vi gjør. 

Kenneth Soares er grunnlegger av Superpotensial. Han har spesialisert seg på hvordan våre tanker og tidligere hendelser i livet påvirker hjernen og kroppen, og han bruker spennende og virkningsfulle teknikker til å hjelpe mennesker å gjøre viktige endringer i livet sitt. Han har ekspandert fra å jobbe en til en, og driver nå kun med kurs og foredrag – samt produsering av guided meditasjon og hypnoterapi videoer til YouTube kanaler; som pr. 9 september 2018 har rundt 2 millioner følgere og ca 500000 visninger på Youtube hver dag.

VIKTIG INFO: Kenneth tar ikke for tiden imot nye klienter. Han har personlig lært opp og sertifisert en svært dyktig terapeut / coach som hjelper deg med det du trenger. For bestilling av time ring Monica Unhammer-Kristiansen på tlf 990 28 682 eller e-post Monica@SuperPotensial.no.

 

Monica Unhammer-Kristiansen er en erfaren terapeut og coach, med en genuin omsorg for sine medmennesker. Hun har en helt unik evne til å få andre mennesker til å føle seg sett, hørt og forstått – på den måten kan endringer skje trygt og naturlig. Hennes tilstedeværelse, seriøsitet og dyktighet merkes!

Monica tilbyr følgende behandlinger:
– Hypnoterapi – Regresjon – EFT – FLP – NLP – Coaching

Kontakt Monica: Tlf 990 28 682 / e-post: Monica@SuperPotensial.no