Røykeslutt Spesialkurs

shutterstock_101715433

 

Å hjelpe røykere å bli røykfrie begynner å bli allment akseptert i alle kretser. Til og med flere leger sender sine pasienter til Kenneth Soares og Steve Burgess (lærere hos SuperPotensial Akademiet). Alle teknikker du lærer på dette kurset blir jevnlig brukt av Steve Burgess (lærer på kurset), som har hjulpet hundrevis av mennesker å slutte å røyke de siste 23 årene. Derfor er alle teknikkene praktisert, prøvd ut og testet, og veldig virkningsfulle.

Uheldigvis, mange terapeuter får ikke tilstrekkelig opplæring i Røykeslutt med Hypnoterapi, og som ett resultat så mangler de selvtillit og tryggheten i deres evner til å hjelpe røykere å stumpe røyken. Denne mangelen på selvtillit og trygghet kan klient ubevisst “plukke opp” og mister dermed troen og tilliten til terapeuten, som igjen reduserer terapiens effektivitet.

Hypnoterapi (Klinisk hypnose) er annerkjent som den mest effektive måten å stumpe røyken på og kan være en avgjørende faktor for å drive en sukessfull Hypnoterapi business. Å hjelpe mennesker å bli røykfri burde bli sett på som en meget seriøs form for terapi – tross alt, det kan bety liv eller død for noen.

Målet med dette Masterclass kurset er å gi deg så mye kunnskap og selvtillit at du øyeblikkelig kan oppnå meget gode resultater selv med de mest harbarkede røykerne. Selv om noen av teknikkene du lærer på kurset er innen de tradisjonelle formene av hypnoterapi, så vil en bredde av andre teknikker også bli presentert – alt er designet for å hjelpe klienter å stumpe røyken på 1 konsultasjon (vi kommer også til å gå igjennom hva vi trenger å gjøre hvis de ikke slutter etter 1 konsultasjon)

Dette kurset er ideelt for både nylig utdannet terapeuter som fortsatt er i tvil om de har den beste prosedyren for å hjelpe røykere, og også for etablerte terapeuter som er ute etter ny innsikt, virkningsfulle skript og verktøy i deres verktøykasse.

Dette lærer du på dette masterclass kurset:

✓ Hvordan strukturere en røykeslutt behandling

✓ Hypnotiske suggesjoner, språkmønster og visualiseringer

✓ Ericksonian indirekte suggesjoner

✓ Anker juxtaposisjon

✓ Aversjonsterapi – og når man bør bruke det

✓ EFT – punkter for “sug”

✓ Psykologisk røyking

✓ Hvor mye skal man ta betalt

✓ Markedsføring

✓ Gruppebehandling

✓ Og mye mye mer