GI SLIPP på gamle begrensninger og blokkeringer som holder deg tilbake fra å skape livet du elsker å leve!, Programmer deg selv med disse styrkende, oppløftende og kraftfulle ordene som siver inn i din underbevissthet og hjerte ditt, og hever din energi frekvens til ett nivå hvor du føler deg modigere, mer bestemt, mer fri, og mer trygg og sikker på at du fortjener og oppnår suksess på alle plan.

Suksess er ett ord som har forskjellig betydning for alle. Din definisjon på suksess er det viktigste. Det finnes materiell suksess, og ikke materiell suksess. Uansett hva målet ditt er så er du ute etter hva det vil gi deg følelsesmessig; glede, frihet, trygghet, kjærlighet, indre ro, harmoni, etc.

Hvordan ville du føle deg om du hadde dobbel så my energi og overskudd enn du har nå?

Hvordan ville du føle deg om du doblet inntekten din?

Hvordan ville du føle deg om du delte livet ditt med en person hvor du opplevde en dyp gjensidig kjærlighet og lidenskap hver dag?

Hvordan ville du føle deg om du fikk den nye bilen/huset/hytten?

Hvordan ville du føle deg om du gjorde massiv suksess i din business?

Hvordan ville du føle deg om du begynte å stå opp for deg selv og satte klare og tydelige grenser?

Hvordan ville du føle deg om du lærte det språket, leste de bøkene, tok det kurset, sluttet i jobben, kuttet ut de menneskene, sa mer ja til det ukjente, tok mer sjanser, sa mer nei til det som ikke er bra for deg?

Vi har flere livsområder å ta oss av for å ha balanse:
☆ Fysisk helse
☆ Mental & emosjonell helse
☆ Spirituell helse
☆ Kjærlighetsforhold
☆ Forhold med barn
☆ Forhold med familie / venner
☆ Økonomi
☆ Jobb / business
☆ Boforhold
☆ Bidrag til andre
☆ Selvutvikling og personlig vekst

Alle disse spiller en stor rolle i livet ditt. Noen påvirker mer enn andre, det er individuelt. Dette jeg sier nå trenger du ikke å tro på, men den siste på listen; Selvutvikling og Personlig vekst – jobber du med den så vil ALLE de andre heve seg i kvalitet.

Når du er seriøs om din egen utvikling og bruker MER tid på den enn du bruker på jobben din – da er det GARANTERT at du vil oppleve suksess på alle livsområder med tiden! Vil du ha utfordringer for det om? Ja det vil du. Vi slipper ikke unna. Å ha suksess i livet eksluderer ikke utfordringer – de er en del av livet. Aksepterer det, eller kjemp i mot – ditt valg. Fri vilje.

Årstidene kommer og går. Utfordringer er gaver fra livet som bare er pakket inn i uattraktivt innpakningspapir. Når du pakker den opp istedenfor å prøve å gjemme den vekk under sengen eller i skapet – det er da du vil se og forstå verdien av gaven.

Utfordringer er en nødvendighet for vår individuelle evolusjon. Og det er en nødvendighet på veien mot suksess på alle plan!

Kenneth Soares

Alt jeg deler er med en intensjon om å spre kunnskap og kjærlighet som skaper positive forandringer, bevisstgjøringer og inspirerer deg til å ta 100% ansvar for din fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle helse. Slik at du kan leve i harmoni med deg selv, andre mennesker og naturen. Fullt bevisst på din skaperkraft.

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *