Vi tilbyr en grundig og seriøs utdanning i Hypnoterapi. Hypnoterapi har de siste årene utviklet seg stort og blitt mer akseptabelt som ett tilskudd til tradisjonell helsemedisin, og kan brukes til å behandle ett bredt spekter av emosjonelle, fysiske og atferdsproblemer. Etterspørselen etter Hypnoterapi øker. Dette kurset tilbyr ett solid grunnlag i Hypnoterapi og gir nok informasjon, praktisk erfaring, selvtillit og en seriøs dose selvutvikling som gjør deg klar til å begynne å jobbe som Hypnoterapeut.

Kursinstruktør Steve Burgess har 25 års erfaring som Hypnoterapeut og har jobbet over 14000 klient timer!  Hans fokus er å få studentene på denne utdanningen til å bli dyktigste og mest fleksible terapeutene, som er trygg på sine ferdigheter som Hypnoterapeuter. Dette gjør vi ved å lære bort de mest oppdaterte og effektive teknikkene innen denne terapiformen. Du trenger ingen forkunnskaper for å bli med!

INFO: All undervisning foregår på lett forståelig engelsk. Vi oversetter om nødvendig. Alt kursmateriell er på norsk.

Mange grunner til å utdanne deg til Hypnoterapeut hos oss:

 • Utdanningen er godkjent hos NLH – noe som gir deg momsfrihet.
 • Hypnoterapi er meget virkningsfullt kombinert med andre terapi og behandlingsmetoder.
 • I Norge er det en økende etterspørselen etter dyktige og seriøse Hypnoterapeuter.
 • Hypnoterapi virker ofte der andre ting ikke virker og det gjør at du kan hjelpe flere.
 • Det er ett enormt spennende og givende yrkesfelt hvor du vil hjelpe mange mennesker som trenger det.
 • Du tilegner deg kunnskap om kropp og sinn som du aldri ville vært foruten.
 • Du får også EFT nivå 1 kurset som bonus i denne utdanningen.
 • Du får en seriøs dose personlig vekst som vil ha store positive ringvirkninger i livet ditt.
 • Du får råd og tips ved oppstart av egen praksis av kursinstruktør Steve Burgess.

 

shutterstock_201113348

Kurset går over 5 samlinger (5 helger) – med ca 1 måned i mellom hver samling – med en kombinasjon av teori, diskusjoner demostrasjoner og praktiske øvelser. Mellom samlingene så får du praktiske og teoretiske oppgaver slik at du forsterker og intigrerer alt du har lært den foregående modulen.

Undervisningsstilen vår er veldig praktisk, som betyr at du vil ikke bare få se demostrasjoner i plenum på hvordan du bruker teknikkene, og du vil også få tid og støtte til å praktisere med de andre studentene på kurset. Teori er også inkludert selvfølgelig, allikvel så er fokuset vårt på å produsere kompetente Terapeuter i den terapeutiske kunstformen, som kan jobbe seriøst med å hjelpe andre mennesker. Våre oppdaterte og effektive innlæringsstrategier gjør at du lærer stoffet på dypt nivå.

Sammenlignet med andre Hypnoterapi utdanninger som baserer seg mest på tradisjonell hypnoterapi, så kan vi trygt påstå at vårt program går dypere enn de fleste andre kurs. Vi legger spesielt vekt på bruken av Regresjon og Reinkarnasjons Terapi som den primære teknikken i Hypnoterapi, siden det er en så ekstremt effektiv måte å komme inn i roten av ett problem, for å så gi slipp på det. Når man skal ta ugresset i ett blomsterbedd så nytter det ikke bare å ta toppen av ugresset, siden det da vil vokse ut igjen. Vi tar roten, slik at alt blir borte. Hverken klient eller terapeut trenger ikke å “tro på” tidligere liv for å bruke denne teknikken – den virker uansett, og det er ett meget fascinerende emne.

Våre studenter går ikke bare ut fra vårt kurs med en Diplom, men med en innsikt, fleksibilitet og erfaring som gjør dem kraftig rustet til å ta seg av de fleste utfordringene som du kan møte på hos dine klienter. Vi vet at du vil bli overrasket over deg selv når du innser hvor mye du har lært på dette kurset.

 

Hva mer lærer du?

På dette kurset lærer du ett enormt vidt spekter av ferdigheter og teknikker som du kan bruke på deg selv og andre mennesker. På slutten av kurset så er du kan du hjelpe mennesker med blant annet å;

  • ✓ Bli kvitt frykt og angst

 

  • ✓ Fobier

 

  • ✓ Bli kvitt søtsug

 

  • ✓ Bli kvitt søvnproblemer

 

  • ✓ Gi slipp på ubevisst sorg, skyldfølelse og sinne

 

  • ✓ Frigjøring fra traumer

 

  • ✓ Stressmestring

 

  • ✓ Øke selvtillit og selvfølelse

 

  • ✓ Regresjon til barndom, fødsel eller liv i mors mage

 

  • ✓ Regresjon til Tidligere liv

 

  • ✓ Frigjøring fra genetiske traumer (ett viktig og ofte oversett ledd i traume arbeid)

 

  • ✓ Avanserte Regresjonsteknikker

 

  • ✓ Innsikt i hvordan kropp og sinn påvirkes av hverandre og jobber sammen

 

  • ✓ Dyp forståelse av underbevisstheten

 

  • ✓ Bryte negative handlings og reaksjonsmønster

 

  • ✓ Etablere nye positive handlings og reaksjonsmønster

 

  • ✓ Bedre kommunikasjon med andre mennesker

 

  • ✓ Du får innsikt og forståelse i hvordan man leser kroppsspråk

 

  • ✓ Forstå mennesker og deres væremåte på ett dypt nivå

 

  • ✓ Du lærer ord og setninger som har en maksimal påvirkning på deg selv

 

  • ✓ Du får en mye bedre relasjon til deg selv og andre

 

  • ✓ Få sterkere og tydeligere kontakt med din intuisjon

 

  • ✓ Få mye mer kontroll over dine tanker og følelser

 

  • ✓ Ta bedre valg i livet ditt

 

  • ✓ Få mer Indre ro og harmoni inni deg

 

  ✓ Mer glede i hverdagen

Du vil kunne ta mennesker trygt og sikkert inn og ut av den hypnotiske tilstanden. Du vil få en dyp forståelse av naturen til de forskjellige problemstillingene du kommer til å hjelpe andre mennesker med. Kort fortalt, du vil være klar til å begi deg ut på en spennende reise som en profesjonell Terapeut.

 

Tid og Sted (Oppstart januar 2019)

Vi har 5 moduler felles i løpet av fem helger, samt individuelt arbeid i form av oppgaver, og øving med klienter/rapporter imellom modulene. Helgesamlingene foregår Sola Helsefarm. 

Kalender for 2019:

Modul 1 

Fredag 25. januar Kl 16.00 – 22.00
Lørdag 26. januar Kl 10.00 – 18.00
Søndag 27. januar Kl 10.00 – 15.00

______________

Modul 2 

Fredag 15. februar Kl 16.00 – 22.00
Lørdag 16. februar Kl 10.00 – 18.00
Søndag 17. februar Kl 10.00 – 15.00

______________

Modul 3

Fredag 15. mars Kl 16.00 – 22.00
Lørdag 16. mars Kl 10.00 – 18.00
Søndag 17. mars Kl 10.00 – 15.00

______________

Modul 4

Torsdag 11. april Kl 16.00 – 22.00
Fredag 12. april Kl 16.00 – 22.00
Lørdag 13. april Kl 10.00 – 18.00
Søndag 14. april Kl 10.00 – 15.00

______________

Modul 5

Fredag 24. mai Kl 16.00 – 22.00
Lørdag 25. mai Kl 10.00 – 18.00
Søndag 26. mai Kl 10.00 – 15.00

 

shutterstock_179279603Hva koster denne investeringen?

✓  Totalpris for hele utdanningen er 28900,-

✓ Alle måltid, nøtter, frukt, kaffe og te er inkludert i prisen

✓Betaling kan deles opp i månedlige avdrag opptil 12 måneder

✓ Trykk her for TILBAKEMELDINGER fra tidligere studenter

 

Bruken av Hypnose

Klinisk Hypnose (Hypnoterapi – disse er synonyme) referer til bruken av hypnose som en naturlig og trygg tilstand av avslapping hvor vi får tilgang til den dypere delen av oss, vår underbevissthet. I denne tilstanden er hjernen vår og kroppen vår åpen for å gjøre positive forandringer.

Med hypnoterapi så får vi det bevisste sinn og ubevisste sinn til å samarbeide, sånn at endringer skjer naturlig. Det bevisste sinnet er logikken Det ubevisste sinnet er følelser og automatiske reaksjonsmønster. Når disse to delene går i samme retning, det er da man merker at endring skjer enkelt. Tenk på ditt ubevisste sinn som en hage, med den mest fruktbare jorden du kan tenke deg. Problemet er at ALT som slipper inn der vokser, ikke bare fine planter og blomster som f.eks. godt selvbilde, trygghet og livsglede, men også ugress som uvaner, misunnelse, sinne, lavt selvbilde osv. Med hypnose river man opp ugresset fra roten og kaster det, og deretter sår man nye frø som Du ønsker skal vokse å spire. Ønskelige endringer kan skje overraskende raskt i denne delen av sinnet. Kropp og sinn vil gi slipp på årsaken som holder “problemet” på plass.

Med Hypnose så kan man ofte finne roten til problemet, kroppen og hjernen vil da gi slipp på det, som igjen betyr at problemet forsvinner permanent.

 

regresjonSpirituell Hypnoterapi

I det siste tiåret så har Hypnoterapi blitt kjent for å åpne menneskets bevissthet til ett høyere nivå og sette fart på den spirituelle utviklingen her i Vesten, og har derfor ledet mange mennesker til å utforske sine Tidligere Liv med Regresjon og RekarnasjonsTerapi – en kraftfulll prosess som helbreder problemer som har plaget dem gjennom livet. Du vil få dyp innsikt og kunnskap på dette kurset om hvordan du guider deg selv eller dine klienter tilbake til Tidligere Liv, og hvordan du jobber med spesifikke problemstillinger på denne måten. Denne dype formen for terapi er fascinerende og virkningsfull.

Vi annerkjenner at mennesker er en sjeler som bor i en fysisk kropp som lever i en fysisk verden – mental verden – emosjonell verden – spirituell verden. Dette kurset viser hvordan disse delene av oss jobber sammen og hvordan man oppnår harmoni mellom dem. Dette er essensen for å leve ett godt og lykkelig liv.

Vi har alle en indivduell energi som henger sammen med hverandre, som igjen er koblet på den samme kollektive bevisstheten/livsenergien. Som dråper i fra havet er en del av hele havet. Når vi for eksempel går til terapi og blir mer balanserte i oss selv, så sender vi ut denne balanserte energien ut i den kollektive bevisstheten som igjen hjelper Universet å bli en mer balansert plass å leve i.

Vi jobber med helheten i mennesket og tar også den spirituelle delen av mennesket på alvor siden den er en så viktig del av oss. Derfor anser vi SuperPotensial Akademiets Hypnoterapi & Regresjon utdanning som helt unik!

Hvem passer dette kurset for?

shutterstock_201113372

Dette kurset er relevant til de som har intensjoner om å praktisere som Hypnoterapeut og for alle de som ønsker en seriøs dose Personlig Utvikling, eller om du er i omsorgsyrker, eller andre alternative behandlingsformer – som ønsker å utvide sin terapeutiske horisonter (Steve Burgess har hatt flere leger og psykologer på tidligere kurser han har holdt i England).

Vi mener at det å genuint ønske at andre mennesker skal gi slipp på sine problemer for å aktivere sitt fulle potensial, er en primær ingrediens i å utvikle seg til en suksessfull Terapeut. Medfølelse for andre er viktigere enn intelektuell kunnskap. Det har ingenting å bety hvilken bakgrunn du har. Noen av de beste, mest omsorgsfulle og intuitive terapeutene har urelaterte bakgrunnerfra : reklame, media, husmødre, industri og millitæret, bare for å nevne noen få.

For mennesker som tar kurset som ikke har intensjoner av å jobbe som Hypnoterapeut får uansett ett enormt utbytte av denne utdanningen. Å de fleste som har vært på dette kurset før er enige om en ting; “This Course is life changing in the most positive way!” Den bevisstgjøringen og kunnskapen om vår mentale, fysiske, emosjonelle og spirituelle sammensetning og hvordan disse jobber sammen er ubeskrivelig verdifull og får de fleste til å måpe i forundrelse. “Hvorfor lærer vi ikke om dette på skolen?” “Hvorfor har jeg ikke tatt dette kurset før?” – er noen av kommentarene som går igjen.

Du er hjertelig velkommen

Vi har forståelse for at dette kan være ett stort steg å ta for noen, så hvis du ønsker å ha en prat med oss anngående denne Hypnoterapi utdanningen og alle mulighetene rundt dette, så kan du ringe eller sende SMS til tlf 997 12 850

Eller send en e-post til post@SuperPotensial.no.

Hvis du er klar nå – så er det bare å fylle ut påmeldingsskjemaet under.

  VELG DITT KURS HER

  Fornavn og etternavn

  Adresse

  Postnummer

  Sted

  Telefonnummer

  E-post

  Velg ditt betalingsalternativ

  Velg månedlig betalingsdato

  Melding

  Kursinstruktør Steve Burgess

  Steve har over 14000 klient timer bak seg og er en av de mest erfarne og rutinerte Hypnoterapeuter i England. Den betydelige kompetansen han har opparbeidet seg gjennom 25 år som Hypnoterapeut elsker han å lære i fra seg på sine kurs. Steve er spesialist på bruken av Hypnoterapi og Tidligere Liv – også kalt Regresjon. Han er en etterspurt foredragsholder på temaet, så vell som lærer ved flere Hypnose skoler i England. I 2011 ga han ut boken “Famous Past Lives”.

  Som lærer er han kjent for sin faglige dyktighet og seriøsitet, sitt varme hjerte og gode humor, og sin unike evne til å romme alle studentene med sin enkle undervisningstil. Engelskspråket hans er meget tydelig og lett forståelig. Alt kursmateriell er på norsk.

  Kenneth Soares

  Alt jeg deler er med en intensjon om å spre kunnskap og kjærlighet som skaper positive forandringer, bevisstgjøringer og inspirerer deg til å ta 100% ansvar for din fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle helse. Slik at du kan leve i harmoni med deg selv, andre mennesker og naturen. Fullt bevisst på din skaperkraft.

  View all posts

  Add comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *