Er du en person som tenker veldig mye? Føler du at bekymringer og kverning på problemer kan ta litt overhånd til tider? Tapper bekymringene deg for energi og stjeler din evne til å virkelig nyte livet? Har du lyst å stoppe stresset / uroen som kan bygge seg opp fra alle negative tanker? Forestill deg at du gir slipp på 50% av dine bekymringer…Hvor godt hadde det vært? Forestill deg at du gir slipp på 80% av dine negative tanker…Hva ville du satt mest pris på den form for frihet? Man kan sette pris på frihet, kan du ikke?

Nederst på siden finner du hypnoterapi lydfilen.

Treet gir naturlig slipp på bladene om høsten

Som treet om høsten som naturlig gir slipp på bladene…Dine bekymringer, overanalysering og ubevisst negativitet vil begynne å gi slipp nå…Denne hypnoterapi sesjonen er skapt med ubetinget kjærlighet – med intensjon om å hjelpe deg…For jeg bryr meg om deg. Jeg gjør virkelig det. Jeg trenger ikke kjenne deg for å bry meg. Jeg vet at du og jeg er ett. Vi er er alle ett…

____________

Du kan laste ned Mp3 filen av denne sesjonen (kr49) hvis du vil ha den lett tilgjengelig på din smartphone, Ipad eller PC/Mac. Klikk på den blå knappen under:
Last Ned Her

 

 

Den hypnotiske tilstand

Den hypnotiske tilstanden er en tilstand du er i hver dag: man kjører bil og tenker på helt andre ting, når man lytter til musikk, dagdrømmer, rett etter du våkner om morningen, når man leser en bok eller er engasjert i en film. Dette er bare noen få eksempler. Hypnose som du ser på TV er showhypnose og har ingenting med hypnoterapi å gjøre. Du er trygg og i 100% kontroll. Det er ikke jeg som får deg inn i den tilstanden du kommer i, det er du selv som gjør det. Kanskje du slapper dypt av, kanskje du slapper lett av. Du trenger ikke huske alt jeg sier. Det er ingenting du trenger å gjøre. Du kan bare flyte med. Skru av den analytiske delen av hjernen din, det er ditt ubevisste sinn som vil gjøre arbeidet. Er du klar for å føle deg lettere og bedre i kropp og sinn?

 

Info om denne lydfilen

Denne hypnoterapi sesjonen er skapt av Kenneth Soares som er sertifisert Hypnoterapeut, Coach og NLP Trainer.

Musikk av Christopher Lloyd Clarke. http://www.christopherlloydclarke.com

Lydsporet inneholder solfeggio 528hz og binaural beats (theta hjernebølgefrekvens) som forsterker healingprosessen din underbevissthet går igjennom.

 

Enkle instruksjoner for å få mest mulig utbytte av denne sesjonen

1. Gjør deg så komfortabel som du kan. Sørg for at mobil er av og at du legger av disse minuttene der du kan være i fred mens du lytter.
2. Bruk headset / øretelefoner
3. Lytt til denne 28 dager i strekk. Etter det lytter du når du kjenner at du trenger det.
4. Sett på denne når du trenger å koble av og lade opp batteriene.
____________

 

Klikk her for å abbonere gratis på youtubekanalen min. På den måten så får du automatisk en e-post med rask tilgang til nye videoer jeg legger ut. 

 

Kenneth Soares

Alt jeg deler er med en intensjon om å spre kunnskap og kjærlighet som skaper positive forandringer, bevisstgjøringer og inspirerer deg til å ta 100% ansvar for din fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle helse. Slik at du kan leve i harmoni med deg selv, andre mennesker og naturen. Fullt bevisst på din skaperkraft.

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *