Tankekjør, bekymringer og fokus på “det verste” kan skape angst og vondter i kroppen. Å tenke negativt er naturlig, men å kverne på uproduktive bekymringer og negativt selvsnakk har absolutt ingen hensikt. Det stjeler tid og energi. Det tapper oss for livskraft. Ingen vinner på det. Absolutt ingen! Denne sesjonen fokuserer på å gi underbevisshteten din styrkende og støttende forslag om å gi slipp på tankekjør og negative følelser fra fortiden som bare tar plass i livet ditt. Hent frem din indre styrke og indre ro, slik at livet ditt kan oppleves med mer gnist og glede.

Som treet om høsten som naturlig gir slipp på bladene…Dine bekymringer, overanalysering og ubevisst negativitet vil begynne å gi slipp nå…

Lytt til lydfilen her:
 

 

Den hypnotiske tilstanden er en tilstand du er i hver dag: man kjører bil og tenker på helt andre ting, når man lytter til musikk, dagdrømmer, rett etter du våkner om morningen, når man leser en bok eller er engasjert i en film. Dette er bare noen få eksempler. Hypnose som du ser på TV er showhypnose og har ingenting med hypnoterapi å gjøre. Så du er trygg og i 100% kontroll. Det er ikke jeg som får deg inn i den tilstanden du kommer i, det er du selv som gjør det. Du trenger ikke huske alt jeg sier. Det er ingenting du trenger å gjøre. Du kan bare flyte med. Skru av den analytiske delen av hjernen din, det er ditt ubevisste sinn som vil gjøre arbeidet. Er du klar for å føle deg lettere og bedre i kropp og sinn?

Musikk av Christopher Lloyd Clarke. http://www.christopherlloydclarke.com

Lydsporet inneholder binaural beats (theta hjernebølgefrekvens) som forsterker healingprosessen din underbevissthet går igjennom.

………………………..

Enkle instruksjoner for å få mest mulig utbytte av denne sesjonen:

1. Gjør deg så komfortabel som du kan. Sørg for at mobil er av og at du legger av disse minuttene der du kan være i fred mens du lytter.
2. Bruk headset / øretelefoner
3. Lytt til denne 28 dager i strekk. Etter det lytter du når du kjenner at du trenger det.
4. Sett på denne når du trenger å koble av og lade opp batteriene.

 

Ta vare på deg selv. DU fortjener å ha det godt.

……………………

Kenneth Soares

Alt jeg deler er med en intensjon om å spre kunnskap og kjærlighet som skaper positive forandringer, bevisstgjøringer og inspirerer deg til å ta 100% ansvar for din fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle helse. Slik at du kan leve i harmoni med deg selv, andre mennesker og naturen. Fullt bevisst på din skaperkraft.

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *