Tenker du mye? Hva tenker du mye på? Fremtiden? Bekymringer om hva som skal skje eller ikke skje? Fortiden? Hva som burde skjedd, eller ikke burde skjedd? Hvordan er ditt indre selvsnakk? Positivt og oppløftende? Negativt og pessimistisk? Hva er gjennomsnittsfølelsene du føler i løpet av en dag, en uke eller måned? 30% positivt og 70% negativt? 40% negativt og 60% positivt? 10% positivt og 90% negativt? Tenk over det. For en ting er garantert: det du fokuserer på får du mer av. Det du fokuserer på reflekteres i alle dine livsområder. Det du fokuserer på skaper dine følelser. Dine følelser er din livskvalitet.

Denne hypnoterapisesjonen (KLIKK PÅ VIDEO ØVERST ELLER HER) er skapt for å støtte deg i prosessen med å gi slipp på overtenking og negativt tankespinn og bekymringer. Ikke bare det, men den vil rense energifeltet (aura) og energisystemet ditt for negativ energi som du har drasset med deg fra andre mennesker, hendelser og plasser du har vært.

Overtenking i form av livskrafttappende bekymringer er noe vi trener oss sterkere til – hver gang vi gjør det. Som å trene en muskel. Når muskelen brukes så blir den sterkere. Det er en aktivitet som for mange av oss bruker for mye energi på. Rett og slett fordi negativ overtenking ikke fører til noe godt. Det er ren selvstraffing. Når det blir mer stille i hodet og kroppen, det er da vi får tilgang til svarene vi er ute etter. Løsninger og muligheter venter på oss. De roper på oss, men vi registrerer det ikke, fordi vi er opptatt med å resirkulere 85% av de samme gamle tankene. Dag inn, og dag ut. Hadde det vært godt å sette en stopper for dette?

Din underbevissthet vil også starte en prosess der den begynner å kutte energibånd av begrensende sannheter og negative tankemønster som du har kopiert fra dine forfedre. Det er på tide å la dette gå NÅ! De før oss gjorde det de kunne på det nivået av bevissthet de befant seg på – i den tiden de levde, med sin bagasje som de drasset med seg. Akkurat som du. Vi gjør alle så godt vi kan på det bevissthetsnivået vi er på – Det er på tide å utvide bevissthetsnivået betraktelig. Sprenge gamle begrensinger!

Det er nok nå. Du kan ikke leve slik lenger. Du kan ikke ofre deg selv lenger på denne måten. Du kan ikke drasse på det som ikke fungerer. Det er på tide å stå opp for deg selv og ta 100% ansvar for ditt velvære og din psykiske og fysiske helse.

Du er ikke ett offer på noen måte, og det er ikke vits å holde fast på offerrollen (skylde på andre, skylde på fortid, skylde på ting utenfor deg selv – for at du ikke lever livet du ønsker). Det er du som er kaptein på ditt skip. Det er du som er sjefen over ditt fokus og dine små og store valg. Jeg sier ikke at det er lett nei. Det er det ikke – noen ganger er det jævlig utfordrende. Men sånn er det. Aksepter det. Eller vi kan “legge oss” ned og syte oss ihjel, tenke tenke tenke på problemer. Det er også ett alternativ. Vi har jo fri vilje til å velge.

Det er på tide å reise seg opp. Er det ikke? Koste av seg det gamle. Gi opp den hemmelige drømmen om at en ridder på en hvit hest vil komme å redde deg. Du er den som redder deg. Ja, andre kan være en stor støtte, men de kan ikke gå stegene for deg. Hvis trenger å trene for komme deg i form, så kan ikke din bestevenn gjøre situps for deg, og du får resultatene. Du må gå stegene.

Og vet du hva? Ja, dette vet du; Resultatene kommer ikke alltid med en gang. Du må være utholden. Du må være modig. Du må være tålmodig. Du må klare å vente på resultatene, de venter jo på deg. Kom igjen! Koble deg på den vise krigeren i deg. Koble deg på lyset ditt. Visdommen din. Kraften din. Kom igjen!

…………

Å bruke denne lydfilen daglig i 28 dager i strekk og deretter 1 – 2 ganger i uken ved behov – det vil gi best langvarige resultater. Denne sesjonen er ikke en erstatning for de grepene du innerst inne vet du trenger å gjøre i livet ditt. Samtidig vil denne sesjonen støtte deg og hjelpe deg i å ta de valgene og gjennomføre det du trenger. Du har 100% ansvar for deg selv.

Musikk av Christopher L. Clarke. www.Enlightenedaudio.com

Musikken inneholder Theta 5,5Hz binaural beats.

……………

Kenneth Soares

Alt jeg deler er med en intensjon om å spre kunnskap og kjærlighet som skaper positive forandringer, bevisstgjøringer og inspirerer deg til å ta 100% ansvar for din fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle helse. Slik at du kan leve i harmoni med deg selv, andre mennesker og naturen. Fullt bevisst på din skaperkraft.

View all posts

12 comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *