Spa for kropp og sjel! Har du spenninger i kroppen? Stive muskler og ledd? Stress i nakke og skuldrer? Hodepiner? Siden stress fra hverdagen og andre opplevelser setter seg i muskler, sener, ledd og pust – så ville jeg lage en hypnoterapi lydfil som virkelig vil hjelpe deg “slippe taket på og løse opp” stive muskler og spenninger. Den får deg til å automatisk begynne å puste dypere, drikke mer vann og få lyst å bevege og strekke kroppen mer. Den er også designet for å få din underbevissthet til å regenere celler, DNA og styrke immunforsvar.

Vi blir alle født med noe som kalles “Blueprint for perfect health”, på norskengelsk “Blueprint for perfekt helse”. Det betyr at hjernen vår har ett “kart” over hvilken signaler som må være aktivert for å holde kroppen i den optimale helsetilstanden. I denne lydfilen så går jeg igjennom en prosess hvor vi gjenaktiverer dette signalet. Dette vil kunne hjelpe og styrke deg i å bevisst og automatisk ta de riktige valgene som støtter en sunn og frisk kropp. For du vil være sunn og frisk, vil du ikke? En avslappet kropp kan booste ditt energinivå, gi deg mer overskudd og bedre humør.

 

Liker du denne så er det mulig å laste ned Mp3 filen av denne sesjonen (kr49) hvis du vil ha den lett tilgjengelig på din smartphone, Ipad eller PC/Mac. Klikk her:

Add to Cart
……………………………..

 

 

Kenneth Soares

Alt jeg deler er med en intensjon om å spre kunnskap og kjærlighet som skaper positive forandringer, bevisstgjøringer og inspirerer deg til å ta 100% ansvar for din fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle helse. Slik at du kan leve i harmoni med deg selv, andre mennesker og naturen. Fullt bevisst på din skaperkraft.

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *