Du har gått igjennom mye og du er fortsatt her! Hva nå enn som har skjedd i fortiden din eier deg ikke, og det bestemmer heller ikke din fremtid. Det har erfaringer du må velge å vokse igjennom, for det har skjedd, og uansett hvor mye tristhet, bitterhet, sinne, skam, skyldfølelse, etc du bærer på fra fortiden, så endrer det ingenting. Tvert imot, det holder deg bare fanget i det som har vært. Det har skjedd! Det er ferdig! Uten tvil….dette er lettere sagt enn gjort. Men du har en kraft i deg, en styrke i deg til å frigjøre deg selv, istedenfor å la det diktere livet ditt her og nå. Stopp opp litt nå, ta en dyp pust inn, bestem deg for å ta deg av dette nå. 

Se på utfordringene i livet ditt som bensin til å fyre deg opp. Du er større enn noe problem som møter deg! Bestem deg for å finne løsninger! Gi hjernen din instruksene du ønsker den skal utføre. Dine tanker er instruksene! Fortell deg selv med overbevisning og kraft hva du vil – hva du ønsker – og du vil begynne å legge merke til muligheter som ligger der stille og venter på at du skal legge merke til dem. De er der for deg hele tiden, du må bare bestemme deg – virkelig bestemme deg, å vit at det alltid finnes løsninger i livet. Stol på at livet alltid byr på løsninger, selv om du ikke ser dem nå – så er de der å venter på deg. Gi litt slipp, stol på livet. Det er ingen som er ute etter å ta deg, til og med ikke livet, selv om det kan virke sånn noen ganger. Bestem deg for å endre din energi. Likt tiltrekker likt. Det vi kjemper imot tiltrekker vi mer av, og det vi kjemper for tiltrekker vi mer av. Kjemp for indre ro istedenfor å kjempe imot livet. Kjemp for kjærlighet og frihet istedenfor bitterhet og frykt. Det finnes alltid løsninger, selv om du ikke har funnet dem enda. Bestem deg for å gå videre. Livet er alltid i bevegelse. Bli ustoppelig og bestemt på at du fortjener å ha det godt i livet!

Velg å være glad nå! Hver dag tilbyr livet deg en full meny som du kan plukke av: indre ro eller sinne; tristhet eller glede; tilgivelse eller bitterhet; tillit eller mistillit; og kjærlighet eller hat. Vår respons til andres oppførsel, og til utfordringene i livet vil bestemme vår realitet! Uansett hvor tykt eller tynt du skjærer en brødskive, så er det alltid to sider av den.  Husk når ting går galt, ikke “gå med dem”! Selv om du ikke har det godt nå, så har du en ting: dine tanker og dine intensjoner! Ha en intensjon om å være glad nå! Lykke er ett valg som vi tar i hvert eneste øyeblikk hver eneste dag. Hold fokuset på å være glad; gå etter det; la det vise i ansiktet ditt; skap det i deg selv; og spre det så ut i verden. For jo mer du sprer energien av glede, jo mer glede vil komme tilbake til deg. Er du klar over hvor mye du påvirker andre mennesker hver dag?

Når det gjelder ditt liv så er det kun du som kan oppleve ditt liv på din måte. Dine drømmer, ditt liv. Det er ok å skille seg ut fra mengden. Du er arkitekten i livet ditt. Tillat deg selv å utrykke den virkelige deg, og vet du ikke hvem den virkelige deg er lenger, så er det kanskje på tide nå å finne det ut. Det betyr ikke noe om andre ikke forstår deg. Har de gått i dine sko i alle disse årene? Har de egentlig noe grunnlag for å forstå alle sidene av deg? Finn ut hva du vil og hold fokuset selv om det virker umulig akkurat nå.

La ikke noen andre overbevise deg om at du ikke kan realisere dine drømmer. Det er deres egen frykt som skinner igjennom. De har ingen ide om hvordan du egentlig er, hvor mye potensiale og ressurser som ligger latent i deg. Klar til å brukes. Ikke gidd å bruk tid på å overbevise disse menneskene, det er sløsing på tid å energi. Lag en plan, få hjelp, få råd og veiledning fra andre mennesker som VET hva de snakker om. Livserfaring er ikke godt nok, men erfaring i akkurat det du ønsker å oppnå, det er livsviktig! Ta kun imot råd fra mennesker som allerede har oppnådd suksess i det du ønsker å oppnå, for det er kun de som har relevant erfaring og kunnskap om temaet! Finn ut hva du vil oppnå og kom i gang! Du trenger ikke vite hvordan du skal klare å gjennomføre alt fra A til Å, bare kom i gang. “Action speaks louder than words!”

Tankene dine vil prøve å overbevise deg om å være logisk, realistisk og praktisk…i forhold til din alder, økonomi eller livssituasjon. La hjerte ditt guide deg og la hjerte ditt ha det siste ordet. Vær modig! Gå etter det du vil ha i livet. Har du tenkt å sitte i gyngestolen din 80 år gammel å tenke på alt det du angrer på du ikke gjorde når du hadde sjansen? Forplikt deg selv å finne din livsvei. Du har noe spesielt i deg. Vi har alle noe spesielt i oss. Du er her for leve livet ditt. Vi er heldige som bor i ett land i en del av verden hvor vi slipper unna de verste naturkatastrofene, krig, etc. De aller fleste av oss har nok eksterne ressurser til å kunne nyte livet, istedenfor å bare overleve. De fleste av oss trenger ikke å bekymre oss for vårt neste måltid, eller hvor vi skal sove i natt. Vi er heldige, fordi vi har kapasitet til å gå etter drømmene våre, til å gjøre det vi ønsker. Det eneste som holder oss tilbake er vår egen frykt. Og den er selvskapt. Den kommer av at vi tenker tanker som skaper følelsen av frykt. Så bra at det er selvskapt, for det betyr at du kan skape noe nytt! Gå ut av komfortsonen din hvis du vil utvikle deg. Alt som lever er i bevegelse. Det som ikke er i bevegelse visner over tid. Mange mennesker visner, fordi de selv holdt seg tilbake med tusenvis av unnskyldinger. Er det verdt det? Nei, det er aldri verdt det.

La hjertet ditt få bestemme mer. Vær ærlig med deg selv. Gi slipp på behovet for å overanalysere alt og for å ha kontrollen. Ingen klarer å kontrollere livet uansett. Det å hele tiden prøve å ha kontrollen er det motsatte av å ha kontroll. For det er hele tiden en evig kamp om å prøve å styre alt. Ingen som prøver å ha kontroll har egentlig kontrollen. Det er først når du tar ett valg om å stole mer på livet, på at ting vil ordne seg, på at du har kraften i deg til å endre på tankene dine og livet ditt, da er da man merker hva kontroll egentlig betyr. Følg ditt hjerte for det taler til deg nå. Du fortjener å ha det godt!

 

Kenneth Soares

Alt jeg deler er med en intensjon om å spre kunnskap og kjærlighet som skaper positive forandringer, bevisstgjøringer og inspirerer deg til å ta 100% ansvar for din fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle helse. Slik at du kan leve i harmoni med deg selv, andre mennesker og naturen. Fullt bevisst på din skaperkraft.

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *