Jeg er glad og takknemlig…

Jeg er…

Alt vi sier til andre og til oss selv som kommer etter ordene “Jeg er…” det oppfatter hjernen vår som en sannhet den reagerer på.

Jeg er dum
Jeg er glemsk
Jeg er betydningsløs
Jeg er fredfylt
Jeg er glad
Jeg er takknemlig
Jeg er så lei av at du alltid….
Jeg er så lei av å være syk…
Jeg er sint
Jeg er bitter
Jeg er fornøyd
Jeg er kreativ
Jeg er kjærlig og forståelsesfull

“Jeg er” påvirker oss på ett dypt nivå. Vi lærer ikke på skolen hvor kraftfullt språk er. Vi lærer å stave gramatisk korrekt, men ikke hvordan språk former livene våre…fremtiden din. Vi mennesker tenker ca 50000 tanker gjennomsnittlig hver dag. Allikevel er det veldig få mennesker som vet hvordan ord fungerer og hvor betydelig kraftfullt de påvirker livet vårt.

Hva hadde skjedd i ditt liv om du virkelig tok dette på alvor? Bare du vet svaret på det…Jo…innerst inne så vet du det…Hva hadde skjedd om vi som tar vår psykiske og fysiske velvære på alvor hadde brukt 15 minutt hver dag på å lese litt om hva våre tanker egentlig gjør med oss? “Har ikke tid til det” sier noen. Tid lager vi til det vi ønsker å prioritere. Har ikke tid er den mest brukte unnskyldingen vi bruker. Men det er bare løgn. Vi lyver til oss selv for å slippe si ja eller nei til oss selv. Vi lyver til oss selv for å fortsette å leve innen komfortsonen…

Unnskyldninger er løgn som kler seg ut som sannhet.

Alt du har på deg av klær, all musikk du har hørt, alle duppedingser i hjemmet ditt, biler, bøker, mobil, PC, TV….ALT har begynt med en tanke.

Jeg er….Alt som kommer etter de to ordene blir programmert inn i din underbevisshet. For hver gang du gjentar de samme setningene så er det som å trene opp en muskel. Den blir sterkere.
Vår underbevissthet bryr seg ikke om det er postivt eller negativt det du sier til deg selv. Det ubevisste sinn bare lytter. Akkurat som hvis du står ved en elv en dag du er veldig godt humør, så bryr ikke elven seg om det…den bare flyter avgårde som vanlig. Hvis du står ved en elv en dag du er veldig dårlig humør, så bryr ikke elven seg om det…den bare flyter avgårde som vanlig.

Å hvis du skulle satt deg i en robåt i denne elven…hadde du automatisk ville rodd mot strømmen eller med strømmen? Hva hadde vært lettest? Hvorfor er det så mange som ror mot strømmen hvis det er mye lettere å ro med den? Jeg er dum…Jeg er udugelig…Jeg er hjelpesløs…Jeg er feit….Jeg er teit….Jeg er en røyker….Jeg er frustrert….Jeg er trist…Jeg er ensom…

Hjernen vår vil aldri gjøre oss til løgnere. Den vil alltid “bevise” at det vi forteller oss selv er sant. Og vi vil til og med forvrenge opplevelser vi har i livet slik at de skal passe med våre “jeg er”.

Vi er det vi sier vi er. Hva sier du du er?

Hvis du vil trene opp viktige mentale og emosjonelle muskelgrupper og ro med strømmen, så har jeg noen “Jeg er” forslag til deg. De trenger ikke være sanne for deg enda, men plukker du ut 2 – 3 av dem og du gjentar dem 5 – 10 minutt daglig som “hakk i plata”, ja da vil det bli din sannhet med tiden.

Jeg er tålmodig
Jeg er tolerant
Jeg er glad
Jeg er fornøyd
Jeg er lykkelig
Jeg er kjærlig
Jeg er vennlig
Jeg er dyktig
Jeg er betydningsgull
Jeg er mer enn god nok
Jeg er verdifull
Jeg er fredfylt
Jeg er harmonisk
Jeg er sunn
Jeg er frisk
Jeg er intelligent
Jeg er interessant
Jeg er kreativ
Jeg er generøs
Jeg er viktig
Jeg er trygg
Jeg er fri

De fleste mennesker gidder ikke engang å gjøre dette fordi vi er programmert til å tro at ting skal være vanskelig, og siden dette er lett, så blir det ikke tatt på alvor. Det som virker tar jeg på alvor, og jo lettere det er jo bedre er det. Jeg er fri til å velge!

 

 

Kenneth Soares

Alt jeg deler er med en intensjon om å spre kunnskap og kjærlighet som skaper positive forandringer, bevisstgjøringer og inspirerer deg til å ta 100% ansvar for din fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle helse. Slik at du kan leve i harmoni med deg selv, andre mennesker og naturen. Fullt bevisst på din skaperkraft.

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *