1. Går rett inn i roten til problemet
Eldgammel kinesisk medisin har identifisert 20 meridian punkter spredd rundt på menneskekroppen. Disse energipunktene er så langt utpå huden at vi kan “tappe” lett på for å stimulere dem. Vår livskraft strømmer gjennom disse punktene, akkurat som strøm gjennom strømledninger – og det sies at vi samler opp frykt, skyldfølelse, sinne, skam, redsel, sorg, irritasjon, frustrasjon, og andre negative følelser i disse energipunktene og når det samler seg mye opp blir energiflyten vår blokkert. Resultatet av blokkering i livskraften er f.eks angst, smerter, søvnproblemer, depresjon, mangel på energi, søtsug, overspising, migrene, etc. Så årsaken til alle negative følelser skyldes forstyrrelser og blokkeringer i hjernens og kroppens naturlige flyt av elektrisitet. EFT løser opp blokkeringene som har oppstått i energipunktene og livskraften får strømme fritt igjen. Kroppen og hjernen gir slipp på gamle innelåste følelser. Resultatet er at hjernen og kroppens naturlige flyt blir gjennopprettet, og problemet forsvinner. Man bruker deretter EFT for å intigrere nye handlingsmønster og tankemønster som er positive og støttende for deg.

 

2. Lager nye nevrologiske koblinger i hjernen
Ifølge Nevrovitenskap er alle minnene våre koblet sammen i hjernen og disse koblingene inneholder også følelser (selv om du ikke er bevisst på dem). Disse følelsene skaper en ubevisst reaksjon i kroppen. Eksempel: Lisa ble var på korøving for første gang når hun var 7 år gammel. Under den ene fremføringen klarte hun ikke å treffe tonene helt, og noen av de andre jentene begynte å fnise. Dette syntes Lisa var så ubehagelig at hun aldri mer ville synge foran mennesker. Nå som voksen så klarer ikke Lisa å snakke i forsamlinger og liker ikke å få fokus rettet mot seg. Kroppen hennes reagerer med hjertebank, rødme, svette hender, og frykt. Hvorfor? Jo fordi når Lisa står fremfor små eller store forsamlinger aktiverer hjernen de samme koblingene som ble skapt den gangen Lisa var 7 år på korøving og noen lo av henne. Dette skaper også en blokkering i kroppens energipunkter.
EFT løser ikke bare opp disse blokkeringene i energimeridianene, men får også hjernen til å bryte de “gamle” nevrologiske koblingene som skapte disse ubehagelige følelsene. Når disse nevrologiske koblingene er brutt, er hjernen klar for å lage nye “positive” koblinger. Derfor er EFT så virkningsfullt som det er!

 

3. Til og med barn kan mestre EFT
De fleste formene for energipsykologiske metoder krever flere år med øving, men ikke EFT. Tapping er så enkelt at barn enkelt kan lære denne spennende teknikken, som har hjulpet tusenvis av barn verden rundt hver eneste dag! Man trenger kun fingrene, og det er helt trygt.

 

4. En optimal mix mellom Vestens vitenskap og eldgammel visdom fra Østen
Når man mixer Vestens vitenskap med Østens eldgamle konsepter om kroppens energipunkter (meridianer), får man det beste fra to verdener. Denne kunnskapen brukes i EFT for å skape raske, trygge og varige forandringer i oss mennesker.

 

5. Trygt, enkelt, og kraftfulle resultater
Mange EFT nybegynnere har erfart transformerende resultater innen få minutter. Jeg har fått tilbakemeldinger om neglebiting, edderkoppfobi, søvnproblemer, angst og søtsug som plutselig er borte etter noen runder med Tapping. Det betyr ikke at det skjer hver gang innen bare noen minutter, men det skjer.

 

Kenneth Soares

Alt jeg deler er med en intensjon om å spre kunnskap og kjærlighet som skaper positive forandringer, bevisstgjøringer og inspirerer deg til å ta 100% ansvar for din fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle helse. Slik at du kan leve i harmoni med deg selv, andre mennesker og naturen. Fullt bevisst på din skaperkraft.

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *