Denne holdningen er faktisk avgjørende for livet ditt. Har du denne på plass så har du kommet LANGT i å være sjefen i livet ditt.

Du er skaperen av realiteten din, uansett! Så hvorfor ikke ta det ansvaret alvorlig, og lær triksene som suksessfulle skapere “mennesker” bruker? Når du gjør noe og det ikke fungerer sånn som du tenkte – hvor ofte har du tolket dette som feil eller fiasko? Eller kanskje er dette enkelt og greit informasjon du kan bruke for å endre/justere på det du gjør slik at du beveger deg nærmere resultatet du vil ha.

Hvordan vil livet ditt være annerledes fra nå av når du begynner å se på “fiaskoer” som en feedback – en mulighet til å lære, slik at du finner den optimale måten å oppnå resultatet du ønsker.

Hvor mye mer indre ro eller motivasjon vil du ha når du vet at en “fiasko” er ett skritt nærmere målet ditt?

Kenneth Soares

Alt jeg deler er med en intensjon om å spre kunnskap og kjærlighet som skaper positive forandringer, bevisstgjøringer og inspirerer deg til å ta 100% ansvar for din fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle helse. Slik at du kan leve i harmoni med deg selv, andre mennesker og naturen. Fullt bevisst på din skaperkraft.

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *