Avslappende pianomelodi blandet perfekt sammen med Solfeggio 528hz frekvensen. Lydfrekvensen til kjærlighet. Du kan bruke denne for å stresse ned fra en hektisk hverdag, studere, meditere, eller om du bare vil slappe godt av. Noen liker å bruke denne låten til å sovne til. I tillegg til musikken så har jeg lagt inn over 100 forskjellige positive og styrkende affirmasjoner (på engelsk, siden dette er en video som jeg har lagt ut på min engelske youtubekanal – PowerThoughts Meditation Club) som repeteres i disse 2 timene. Disse er veldig lave i volum, på engelsk kalles dette for “subliminal affirmations”. Erfaringen sier at selv om du ikke bevisst registrerer disse, så vil din underbevissthet få med seg det som blir sagt, og intigrere dem på en trygg og naturlig måte. Ikke bli for overrasket om du føler deg virkelig bra under og etter lytting.

Musikken er laget av meg (Kenneth Soares) med en software som heter EZ Keys fra Toontrack.

____________

Du kan laste ned Mp3 filen av denne sesjonen (kr49) hvis du vil ha den lett tilgjengelig på din smartphone, Ipad eller PC/Mac. Klikk på den blå knappen under:

Add to Cart

 

 

 

……………………………………………..

 

 

Kenneth Soares

Alt jeg deler er med en intensjon om å spre kunnskap og kjærlighet som skaper positive forandringer, bevisstgjøringer og inspirerer deg til å ta 100% ansvar for din fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle helse. Slik at du kan leve i harmoni med deg selv, andre mennesker og naturen. Fullt bevisst på din skaperkraft.

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *