Foredrag: Din Energi = Ditt Liv

Har du noen ganger følt deg tappet av å være sammen med andre mennesker? Er du generelt sensitiv til andres humør og utstråling? Er du bevisst på hvilken mennesker i livet som tapper deg for energi, men siden de er venner, kollegaer eller familie så er det utfordrende å sette grenser? Lekker du energi og blir fort tappet sånn generelt? Kunne du tenke deg kunnskap og verktøy for å håndtere disse utfordringene?

Dette foredraget handler om å skape en veldig jordnær og tydelig bevissthet rundt dette temaet; vi påvirkes konstant av ytre mennesker og omgivelser om vi ikke våkner opp og tar styringen. På dette foredraget får du med deg flere virkningsfulle praktiske verktøy som du kan bruke daglig for å rense og beskytte energien din. Du vil få innsikt i hvordan tanker har en enorm innvirkning på energien vår. Jeg vil vise via demostrasjoner hvordan vi kan teste kroppen vår fysisk om hvem/hva som tapper oss for energi (dette kommer til å overraske deg!) Og hvordan bruk av forskjellige teknikker forhindrer energilekasje og styrker energien din.

Det som kan overraske mange er at det er mulig å fikse dette, og det begynner med meg og deg. Vi kan skylde på andre, men det hjelper fint lite, tvert imot så gjør det bare at vi forblir i mønsteret. I bunn og grunn så er det oss selv vi må gjøre noe med. Ikke at det er vår feil. Det er ikke snakk om hvem sin feil det er, men det er snakk om at vi ubevisst tar innpå oss andres sinnstemning og energiutstråling fordi ingen har fortalt oss hvorfor og hvordan det skjer – hva vi kan gjøre for å unngå det. Det finnes også andre faktorer som gjør at vi lekker energi, og disse er det gullverdt å være bevisst på, slik at du kan gjøre noe med det – vi vil gå gjennom disse faktorene også.

Kunnskap som blir tatt i bruk er verdifullt. Før det blir tatt i bruk så har det en kun potensiell kraft – når det blir tatt i bruk så aktiveres potensialet.

STED & TID
Sted: Solahelsefarm, Stangelandsveien 60
Tid: Onsdag 21. mars kl 19.00 – 21.30

BETALINGSINFO
Pris: 400kr – betales ved på påmelding
Overføres til konto: 32905364560
Eller Vipps til tlf 99712850
(Merk betaling med: “Foredrag 21. mars”)

VIKTIG INFO: Med hensyn til plass og andre forberedelser, så trenger jeg å vite nøyaktig hvor mange som kommer til foredraget. Derfor vil du kun bli registrert som deltaker ved å sende meg sms på tlf 99712850 eller epost til post@SuperPotensial.no.

Jeg gleder meg virkelig! Ta vare på deg selv. Du er viktig!

Fra Hjerte,
Kenneth

 

VIKTIG!! Deler med deg en link med bilder av notater på “tavla” som jeg brukte på foredraget, klikk her: http://bit.ly/2HRmQEr

Gjerne legg igjen en tilbakemelding om hva du synes om foredraget; på facebook eller send meg en mail om du vil. Husk at du kan abonnere gratis på YouTubekanalen min slik at du får tilsendt nye videoer jeg legger ut på mailen din. Du kan finne mye der som er skapt for å heve energivibrasjonen din.

Skinn lyset ditt.

…………..