Hvis du hadde våknet i morgen og det hadde skjedd noe helt utrolig; livet ditt var helt perfekt på alle måter for deg.

 • Hvordan er dine forhold?
 • Hva jobber du med?
 • Hvor mye tjener du?
 • Hvilken hobbier har du?
 • Hva bruker du fritiden din på?
 • Hvilken evner og talenter har du i deg, som du tørr å bruke?
 • Hvordan bidrar du til at verden blir en bedre plass å leve i?
 • Hvordan behandler du andre mennesker og hvordan behandler de deg?
 • Hvordan ser du ut?
 • Hvordan føler du deg?
 • Hvem er du?

Jeg vet at flere som leser dette sannsynligvis ikke vil sette seg inn i hvert av spørsmålene, og det er jo helt ok. Men hvis du heller har LYST å være en av de menneskene som får fullt POSITIVT utbytte av å virkelig tenke gjennom disse spørsmålene, så vil jeg oppfordre deg å ta frem penn og papir og skriv ned svaret på hvert eneste spørsmål. Når du tar deg tid til dette så vil du bli klar over noen ting som vil gi deg svar du har søkt bevisst eller ubevisst. Du vil bli bevisst på hva du vil ha, istedenfor hva du ikke vil ha. Hjernen din får signaler om hvordan du vil livet ditt skal være, uavhengig av hvordan livet ditt er nå. Jo mer du gjør de tre stegene nedenfor jo mer vil du programmere din underbevissthet om å lete etter/gi deg løsninger, ideer, muligheter, situasjoner og mennesker som tar deg nærmere sånn du innerst inne vil at livet ditt skal være.

 

Fremgangsmåte:

 • Finn deg ned en plass der du kan være i fred og ro i noen minutter.
 • Ta deg god tid på hvert spørsmål. Hva ser du for deg? Hvordan føler du deg? Skriv det ned så detaljert som mulig.
 • De 7 neste dagene etter du har skrevet ned svarene; les igjennom en gang innen 30 min før du legger deg og lev deg inn i det så godt du kan. Hvis du virkelig vil få fullt utbytte; Gjør dette i 30 dager i strekk.

Jeg tror at vi alle har en kraft i oss som kan skape akkurat det vi ønsker i vårt liv. Jeg tror at du har alle ressurser som skal til for å oppnå det du vil. Jeg tror at du har gaver og talenter som verden trenger. Når skal vi mennesker innse at vi har en enorm kraft i oss som skaper livet vi lever?

Den berømte Les Brown sier; Den rikeste plassen i verden er ikke der oljen er, eller diamantene er, men det er alle kirkegårdene. Her ligger det enorme ubrukte talenter, ressurser, og ideer gravlagt, fordi vi mennesker ikke har troen på at vi klarer å oppnå det vi vil. Redd for forandring, redd for å bli avvist, redd for ditt og datt. Jeg tror mennesker egentlig er redd for hva de KAN oppnå om de gikk 100% inn for det.”

Invester i deg selv. Gå på kurs og foredrag som gjør at du vokser mentalt, emosjonelt, og til og med åndelig. Der du treffer andre mennesker som også vil noe mer med livet. Lær nye ting som tar deg nærmere der du vil være. Jobb med en coach/terapeut og begynn å rydd opp i ting og kast vekk det du ikke trenger å bære på lenger, sånn at det blir så mye lettere å gå videre. Finn ut hva  du vil med ditt liv og få ressurser til å tørre å gjøre det! Det er ikke mye i livet som er garantert, men det er en ting som er garantert; vi kommer alle til å dø en gang, så vi kan like godt få mest mulig utav tiden vi har her på jorden! Gjør noe nå, det er ingenting å vente på!

Jeg foreslår til deg at du svarer på spørsmålene øverst i artikkelen, gå igjennom de 3 punktene å få ett innblikk i hva du ønsker deg i livet. Drøm stort! Gled deg! Du er mye mer enn hva du tror du er.

 

Kenneth Soares

Alt jeg deler er med en intensjon om å spre kunnskap og kjærlighet som skaper positive forandringer, bevisstgjøringer og inspirerer deg til å ta 100% ansvar for din fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle helse. Slik at du kan leve i harmoni med deg selv, andre mennesker og naturen. Fullt bevisst på din skaperkraft.

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *