Jeg MÅ bare dele med deg en fasinerende sann historie. Jeg har delt den her for noen år siden, men jeg hadde glemt den – plutselig på ett EFT kurs jeg holdt i april så dukket den frem igjen. Navn og omgivelse er endret.

På en helt vanlig dag noen år tilbake besøkte jeg en god venn av meg som jeg kaller for John. Jeg kom inn i stuen der han satt og jeg la merke til at det var noe som ikke var helt som det skulle. Han hadde ett stygt utslett på høyresiden av ansiktet. Jeg spurte rett ut om hva som hadde skjedd med ansiktet?

“Vet ikke, la merke til det for en times tid siden” sa John. Jeg spurte videre. “Skjedde det noe spesielt for en time siden”? John svarte, “nei egentlig ikke, jeg snakket bare med mor”. Jeg så at ansiktsutrykket begynte å vise tegn til sinne. “Var det en hyggelig samtale”? spør jeg. “Nei” svarte John brått.

Detektivarbeidet mitt var ferdig. Jeg spurte John om jeg kunne bruke EFT på han for å se om vi kunne gjøre noe med utslettet. “Skal du begynne med den jævla bankingen din”? sier John sarkastisk. “Kom igjen” sier jeg, “se på det som ett lite eksperiment” Jeg begynte med EFT (tapping) imens John gjentok setninger og ord som fokuserte på sinne han hadde etter telefonsamtalen med moren. Jeg la merke til noe helt utrolig! Nesten ubegripelig, men jeg så det med mine egne øyne. Utslettet begynte å bli svakere og svakere imens vi tappet! Mindre og mindre. Og vi snakket ikke om utslettet i det hele tatt! Etter 5-10 minutt var det helt borte! Ikke bare var utslettet borte, men John var ikke sint lenger. Tvert imot han smilte av det han og moren hadde snakket om! Han så seg i speilet og ristet på hodet. “Jeg liker denne jævla bankingen” sier jeg med ett stort smil.

 

Kenneth Soares

Alt jeg deler er med en intensjon om å spre kunnskap og kjærlighet som skaper positive forandringer, bevisstgjøringer og inspirerer deg til å ta 100% ansvar for din fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle helse. Slik at du kan leve i harmoni med deg selv, andre mennesker og naturen. Fullt bevisst på din skaperkraft.

View all posts

11 comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *