Clairvoyant Reading

Alle Clairvoyance og Medium konsultasjoner kan gjøres via telefon eller person til person og varer ca 60 min. For å booke en Reading ring Britt Mari på tlf 950 20 454 eller send e-post til brittmari@SuperPotensial.no

 

shutterstock_132890264

 

Clairvoyance – Formidling av informasjon, råd og veiledning fra den åndelige verden

Er du nysjerrig på dine tidligere liv? Er du i ett veiskille i livet ditt og trenger råd? Trenger du klarhet i dine forhold eller jobb? Går du rundt med følelser som du ikke vet helt hvor kommer fra, de bare er der og gjør livet litt tyngre? Lurer du på om det finnes noe informasjon fra åndeverden som kan hjelpe dine barn? Er det noen fra den andre siden som du vil ha kontakt med? Kanskje du er nysjerrig på om de fortsatt er med deg? Opplever du å gå i de samme mønstrene igjen og igjen, selv om du logisk vet at det ikke er bra for deg? Lurer du på hvem dine hjelpere er?

Når svar kommer fra åndeverden så kan de noen ganger være uklare og kanskje i noen tilfeller være provoserende der og da. Den åndelige verden ser sider av deg som du kanskje ikke selv kjenner til. I noen tilfeller vil du kanskje ikke få et entydig svar på dine spørsmål. Alt har en mening. Vi får den informasjonen vi trenger der og da, til det høyeste beste for oss selv og de rundt oss. Det beste er å være å gi slipp på forventninger og stol på at åndeverden gir deg det som er rett for deg.

En Clairvoyant kan få kontakt med:

  • Åndelige guider
  • Hjelpere
  • Engler
  • Avdøde
  • Dyr – levende og avdøde
  • Eventuelle andre åndelige vesener som har forbindelse til deg

Hvis du har konkrete spørsmål du ønsker svar på så kan det være lurt å skrive dem ned i forkant av timeavtalen. Vær oppmerksom på at den Clairvoyante uforbeholdent formidler de svar og råd som dine guider i den åndelige verden gjerne vil formidle til deg. Den Clairvoyante kan av den grunn ikke avgjøre hvilke spørsmål du skal få svar på. Åndeverden gir jeg de svarene du trenger der du er i livet ditt.