Angst

Det finnes flere typer angst, og de jeg har god erfaring med er panikkangst, sosialangst, prestasjonsangst og generell angst/uro. Er du en av de som sliter med det, så skal du vite at du kan bli fri fra angst nå!

Å leve med angst er frustrerende, det stjeler av energien, og mange skammer seg og synes det er flaut å ha angst. Enda flere vet ikke at det er mulig å bli fri fra angsten

Angst er ikke styrt av logikken – Disse anfallene føles overveldende, voldsomme, og man kan til og føles ut som om man skal dø. Intensiteten på disse anfallene varierer fra person til person og kan ofte bli trigget i periode i livet der man er under mye stress. Mange mennesker prøver å kontrollere angsten med viljestyrke og logikk. Som oftest så fungerer det svært dårlig, fordi angsten ikke er styrt av logikken, grunnen til at angsten kommer er at den ligger lagret som ett automatisk reaksjonsmønster i din underbevissthet. Kroppen din reagerer bokstavelig talt som om at du er i en livstruende situasjon, selv om du “bare” skal snakke foran en forsamling eller er i butikken og handler.

Du trenger ikke leve med angsten lenger – Erfaringen viser at det er absolutt best å jobbe med den underliggende årsaken til angsten sånn at underbevisstheten slipper taket på dette mønsteret og erstatter det med en følelse av å være rolig og trygg. Alle mennesker er forskjellige, så jeg tilpasser behandlingen til hvert individ. Vi finner den raskeste veien for deg. Å kombinere EFT, hypnoterapi og NLP er ofte snarveien til rask lindring, og til slutt total frihet fra angsten. Hvordan hadde livet ditt vært annerledes uten angst? Du trenger ikke leve med angsten lenger..