Lyden av rennende vann er healene for oss mennesker. Det balanserer vannmolekylene i kroppen vår. Lyden av denne bekken er mixet med harmoniske toner fra chakra boller, krydret med OM mantraet i ny og ne. Helt i bakgrunnen kan du høre solfeggio 528hz frekvensen, ifølge Dr. Leonard Horowitz sin forskning så er denne tonen å finne i vann, solstråler, lyden av insekter, inni gress, når vi er fokusert på kjærlighet + mye mer. Lyd er byggestein til naturen. Sett på denne når du vil slappe av, meditere, koble av, studere, eller bare som bakgrunnsmusikk for å skape stemning.

Videoen er også veldig behagelig å se på imens du lytter.

Musikken fra tibetanske chakra boller er laget av meg (Kenneth Soares).

Vil du ha automatisk beskjed når nye videoer blir lagt ut? Abonner på kanalen min ved å klikke på den røde knappen hvor det står “abonner eller subsribe” Klikk på denne linken: Abonner nå

Ta vare på deg selv. Du er verdifull og betydningsfull.

 

 

 

Kenneth Soares

Alt jeg deler er med en intensjon om å spre kunnskap og kjærlighet som skaper positive forandringer, bevisstgjøringer og inspirerer deg til å ta 100% ansvar for din fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle helse. Slik at du kan leve i harmoni med deg selv, andre mennesker og naturen. Fullt bevisst på din skaperkraft.

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *