Avansert Regresjon

Målet med denne 2 dagers workshopen er ikke bare å fordype din kunnskap og innsikt i regresjonsteknikker, men også å fokusere på en av de viktigste delene av regresjonsterapi som ofte blir oversett av terapeuter – genetiske og arvet traumer fra forfedrene våre.

Som vi vet så ligger rotårsaken til problemer i dette livet eller tidligere liv. Gjennom 14000 klienttimer så har Steve Burgess også erfart at arvet traumer fra generasjonene før oss er viktige (ofte viktigere) enn rotårsaken til problemet som er selvopplevde i dette livet eller tidligere liv. Med å få underbevisstheten til å jobbe med å frigjøre de genetiske årsakene, så vil klientene dine oppleve utrolige forbedringer.

Genetiske traumer kan ofte være manglende leddet som kan åpne opp og fjerne problemer når ingenting annet har virket: inkludert frykt, fobier, forskjellige typer angst, vektproblemer, depresjon, mangel på selvtillit, tvangstanker/handlinger, etc. Man kan til og med forbedre fysiske problemer. Steve vil også innom avanserte regresjonsteknikker som å jobbe med det indre barnet i tidligere liv, i tillegg til hvordan man håndterer ett par andre “rare” fenomener som kan dukke opp under regresjonsprosessen. Alt innhold er designet for å oppnå de beste resultatene med dine klienter.

Du får utdelt alt av materiell: manual, script og andre supplerende ressurser. Du får utdelt kursbevis ved gjennomført kursdeltakelse. Undervisning foregår på lett forståelig engelsk. Kursmateriell er oversatt til norsk.

Kursholder Steve Burgess – Steve har over 14000 klient timer bak seg og er en av de mest erfarne og rutinerte Hypnoterapeuter i verden. Den betydelige kompetansen han har opparbeidet seg gjennom 22 år som Hypnoterapeut lærer han i fra seg på sine kurs. Steve er spesialist i Regresjonsterapi. Han er en etterspurt foredragsholder på temaet, så vell som lærer ved flere Hypnose skoler i England. I 2011 ga han ut boken “Famous Past Lives” som er oversatt til flere språk. Som lærer er han kjent for sin faglige dyktighet og seriøsitet, sitt varme hjerte og gode humor, og sin unike evne til å romme alle studentene med sin enkle og engasjerende undervisningstil. Språket hans er meget tydelig og lett forståelig.

_____________________

Kurssted: SuperPotensial Akademiet

Pris: 3800,- Betaling kan deles i 2 (1900,- over 2 måneder)

 

Tidspunkt: 

Lørdag 27. juni kl 09.00 – 17.00

Søndag 28. juni kl 09.00 – 15.00

____________________

Påmelding:

Du kan kontakte oss på post@SuperPotensial.no eller tlf 99712850 eller fyll ut skjemaet under.

  VELG DITT KURS HER

  Fornavn og etternavn

  Adresse

  Postnummer

  Sted

  Telefonnummer

  E-post

  Velg ditt betalingsalternativ

  Velg månedlig betalingsdato

  Melding

   

  Vi gleder oss,

  Kenneth Soares og Steve Burgess