Når vi mennesker møter situasjoner som er vanskelige eller situasjoner som gjentar seg om igjen og om igjen, hva gjør vi for å komme utav det? Som regel prøver vi å løse problemet med samme løsning hver gang. Hva skjer da? Jo resultatet blir også det samme. Hvis du forsetter å gjøre det samme som du alltid har gjort, så får du det samme resultatet.

Når noe ikke fungerer, prøv noe annet!

 

Men isteden forbanner vi oss over hvorfor vi ikke får det til. Vi begynner å stille oss selv spørsmål som setter oss i en ressurssvak tilstand og dårlig humør. Det handler om å re-definere problemet. Jeg har lyst å foreslå noen spørsmål du kan stille deg selv for å sette deg selv i en mye bedre tilstand og å gi deg kontroll over ditt eget liv.

  • Hva kan jeg lære av dette?
  • Hva er det jeg gjør bra? Hva kan jeg gjøre bedre?
  • Hva er det med denne situasjonen jeg kan være takknemlig for?
  • Hva er det jeg innerst, innerst inne vil?
  • Hva vil skje om jeg slutter med unnskyldinger og tar 100% ansvar?
  • Hva er det jeg ikke har prøvd enda som kunne ha fungert?
  • Hvilken tre ting kan jeg gjøre denne uken for å komme meg videre?
  • Hva kan jeg gjøre i dag og med en gang som vil forbedre situasjonen?
  • Hvem kan hjelpe meg videre?

Plukk ut en utfordring eller ett problem du har gående nå i livet ditt og bruk disse spørsmålene på det. Det som er viktig her er å handle på svaret du får. Skriv dem ned for maksimal effekt.

 

Kenneth Soares

Alt jeg deler er med en intensjon om å spre kunnskap og kjærlighet som skaper positive forandringer, bevisstgjøringer og inspirerer deg til å ta 100% ansvar for din fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle helse. Slik at du kan leve i harmoni med deg selv, andre mennesker og naturen. Fullt bevisst på din skaperkraft.

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *